Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Vistinata za Skendija koj ja drzi e ''mafijashi'' od Italija so Albansko poteklo se razbira...Mislim deka Skendija ce se utepa od mestenje i vo Makedonska 1 Liga,kako sto bese slucaj i vo LE ..
Ama da ti kazem ja tebe neshto DA POJMA NEMASH :-)

Ne znam zasto komentiras bez veze , site klubovi vo prvata liga si mestat , zavisi sea toa kakov profit kje izleze od namestenoto i nacinot .

Da ne ti brojam sea kolku mecevi lani bea namesteni i toa 2/1 1/2 .

Znam deka ke puknete site no SAMPIONI za ovaa sezona ke bide SHKENDIJA :-P

Ama da ti kazem ja tebe neshto DA POJMA NEMASH :)

Ne znam zasto komentiras bez veze , site klubovi vo prvata liga si mestat , zavisi sea toa kakov profit kje izleze od namestenoto i nacinot .

Da ne ti brojam sea kolku mecevi lani bea namesteni i toa 2/1 1/2 .

Znam deka ke puknete site no SAMPIONI za ovaa sezona ke bide SHKENDIJA :-P
Abe bozovce ja pojma sum nemal...Idi be pikni se u Pena oladi ja glavata...Koj pisa za drugi klubovi i profiti na drugite klubovi..bas me zabole kolku bile namesteni 2/1 i 1/2 !!! Go pisav moeto mislenje gore a ne pobarav od tebe odgovor...zatoa ne citiraj aman !

Abe bozovce ja pojma sum nemal...Idi be pikni se u Pena oladi ja glavata...Koj pisa za drugi klubovi i profiti na drugite klubovi..bas me zabole kolku bile namesteni 2/1 i 1/2 !!! Go pisav moeto mislenje gore a ne pobarav od tebe odgovor...zatoa ne citiraj aman !
Zilce , nema potreba za takvi skandalozni komentari :-P

Абе 20-ти акаунт ти е на форумов и уште не се научи да водиш човечки муабет ццц
Како не ти стана само досадно, ај да си дете да те сватам, ама вака... :tapp:

Како не ти стана само досадно, ај да си дете да те сватам, ама вака...
Како не ти стана само досадно, ај да си дете да те сватам, ама вака... :tapp:
Ok , sfativ , dobra nok :-)

Vistinata za Skendija koj ja drzi e ''mafijashi'' od Italija so Albansko poteklo se razbira...Mislim deka Skendija ce se utepa od mestenje i vo Makedonska 1 Liga,kako sto bese slucaj i vo LE ..
Да не се истите кои ве држеа вас ланската сезона !!! се утепавте од 7+ и од 1-2 !!! барем сега голманот(јорде) ваш сам си купува НАЈК дрес
Поголема глупост одамна не сум слушал од оваа...
ИТАЛИЈАНЦИ СО ЕТНИЧКО АЛБАНСКО ПОТЕКЛО ( ко Латас да збори) :icon_lol:

Да не се истите кои ве држеа вас ланската сезона !!! се утепавте од 7+ и од 1-2 !!! барем сега голманот(јорде) ваш сам си купува НАЈК дрес
Поголема глупост одамна не сум слушал од оваа...
ИТАЛИЈАНЦИ СО ЕТНИЧКО АЛБАНСКО ПОТЕКЛО ( ко Латас да збори) :icon_lol:
Ej ja od sekoas sum mislel deka ste svetlosni godine zad nas ama do tolku be ??? Inteligencija imas ka TETRAPAK MLEKO !!! me presmea ova so latas neviden si :tapp: :pos: ne ja truj so gluposti temava !!

37 min Renova - Napredok 1-1 vo 20 min S.Pandev za 1-0 pa posle gostite vo 25 min za 1-1

Ej ja od sekoas sum mislel deka ste svetlosni godine zad nas ama do tolku be ??? Inteligencija imas ka TETRAPAK MLEKO !!! me presmea ova so latas neviden si :tapp: :pos: ne ja truj so gluposti temava !!
не се занимавај ти со мојата интелигенција , далеку напред сум од тебе,доволно е болдираното шо си го наведол за некоја успоредба..
и место тоа подобро ке ти биде да престанеш да месечариш за МАФИЈАШИ ОД ИТАЛИЈА ...ептен е несериозно и за градинка ...за местења вам лани ви немаше рамен,па затоа подобро гледај свој дом не прај филмови ,сепак ФУТБАЛ е темава не филм ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom