DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.982
Толку беше отпорот од Тунижаниве. Бунтиќ ептен ги измеша од кога влезе. Тоа е тоа, честито пласман у полуфинале
Ги растури со финтаТолку беше отпорот од Тунижаниве. Бунтиќ ептен ги измеша од кога влезе. Тоа е тоа, честито пласман у полуфинале
Ајде нека им е честито полуфиналето на хрватска,и се надевам дека конечно ќе им се одмаздат на французите.
Bitch please..........
Ако игра Копљар, Омејер нема потреба ни да браниАј у пичку материну заврши добру мучењево.Матер им нивна талибанска,не ракомет тоа што го играат они.Ако ви се игра ракомет играјте ракомет,ако не сиктер у близина имате сала за боречки спортови.
Требаше уште 3-4 исклучувања да добијат.Не само што во одбрана тепаат чак и за мој вкус премногу него и во напад маваат бе,се пробиваат,лактови фрчат,во второ полувреме пола голови од и лала ситуации кај што може и пробивање да се суди ги дадоа......
Ептен ми го направи ќеифот Вори у прво полувреме кога му мавна јак лакт на сечениот неприметно у глава.Ко 6 Рогиши да играа.....па и од кога веќе судија свири уште држат и маваат.Неверојатен фанатизам, и до некаде успеаа да компензираат за никаквата техника што ја имаат.
Добро е стегнаа во одбрана,Бунтиќ во напад ги размрда (типот е најснажниот во тимот и има добра финта,тоа силеџиине не можеа да го сопрат) и Аливоиќ бранеше кога е најпотребно.
Иначе причината зашто игра Копљар,а не Бунтиќ е ради играта на Копљар во одбрана.Голужа форсира брза игра и цело време брза промена одбрана-напад,а тука Бунтиќ тешко може да најде место.Плус Копљар каде каде подобро разигурува од него.Бунтиќ влегува од игра само кога напаѓаат од таа страна кај што е одма до аут линијата за брза измена да се направи и нормално како џокер кога ништо друго не функционира.
Како и да е утакмицава ми ги изиде сите живци.Добиена на мускули утакмица,али ако.Ете го тој лошиот ден што го спомнуваа тука.Али ако,подобро сега лош ден,него покасно.
Како бев одлично расположен после сите успеси денеска,ова ме изеде жив.Со камата платив за релаксираното пратење на се останато.
--- надополнето: 9 август 2012 во 00:17 ---
Bitch please..........
До сега мислам му нема одбрането шут
Можеби најдобриот голман на сите времиња,а комплекс му наби пиздруинава........ 7/7 во Србија, 7/7 со Кил првата и втората 4-5 гола му шибна.
Не видов растурање од страна на Шпанија. Ништо посебно не се шпанките. У глобала женскиот ракомет е во надолна линија од тоа што беше до пред неколку години, кога и нашата репрезентација учествуваше на големи натпреварувања.Од каде Црногоркиве фаворити бе, ќе ја растури Шпанија, кога ја растури Хрватска, ќе ја растури и Црна Гора.