Ракомет, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сега на полувреме ќе го најдат лекот за тоа, ма да 1 црвен јадоа и не им дојде паметот, нека одат циганиве рагби да играат.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Е вака ќе ги еат со сила и плус овие се опуштени ама на крајот мислам дека ќе тепаат едвај. Тунис одсекогаш биле баеги груби.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Нека испаднат пичка им материна мутава.И заслужуваат да испаднат според играта у првиот дел,нека испаднат и 10 разлика нека изгубат мамичето нивно.Одбраната срање,али тоа што е нападот.........е вака лош напад на Хрватска не сум видел ни против Франција во финалињата.Вакво нешто уште не сум видел.Па матер му ебам нека влезе крило на втор пикер,немаш проток на топка,бек на втор пикер не функционира......1 го направија тоа само 1 гол дадоа.Место така да им играат чекаат до крило топка да подадат.Кур ќе подадеш кога немаш проток на топка.
Талибаниве летаат по терен,у одбрана не им даваат ни на 10 метри да дојдат.....а мамичето нивно сечено и прегрубо играат.
Единствената утакмица што не смее да ја изгубат ќе ја изгубат.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Им го вратија долгот на данциве :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нека испаднат пичка им материна мутава.И заслужуваат да испаднат според играта у првиот дел,нека испаднат и 10 разлика нека изгубат мамичето нивно.Одбраната срање,али тоа што е нападот.........е вака лош напад на Хрватска не сум видел ни против Франција во финалињата.Вакво нешто уште не сум видел.Па матер му ебам нека влезе крило на втор пикер,немаш проток на топка,бек на втор пикер не функционира......1 го направија тоа само 1 гол дадоа.Место така да им играат чекаат до крило топка да подадат.Кур ќе подадеш кога немаш проток на топка.
Талибаниве летаат по терен,у одбрана не им даваат ни на 10 метри да дојдат.....а мамичето нивно сечено и прегрубо играат.
Смири живци бе друже, и уживај во второ полувреме...;)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Како само почна Копљар, едно пробивање, едно погрешно додавање и две промашувања, моќно, типично за него. А Бунтич на клупа. Интересно!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Смири живци бе друже, и уживај во второ полувреме...;)
Какво смирување живци немаат шанса според ова до сега.
Али ако пројдат и ќе биде превише.....од тоа ми е страв само.Мора некаде нешто да пукне....Заниновиќ бронза,Динамо у 4 коло денес пројде,ватерполистите ја згмечија Америка........ќе испадне на крај овие да киксаат и тоа пази најсигурните за пролаз даље од сите.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Какво смирување живци немаат шанса според ова до сега.
Али ако пројдат и ќе биде превише.....од тоа ми е страв само.Мора некаде нешто да пукне....Заниновиќ бронза,Динамо у 4 коло денес пројде,ватерполистите ја згмечија Америка........ќе испадне на крај овие да киксаат и тоа пази најсигурните за пролаз даље од сите.
Абе ако испаднат, цела година чувам аватар од Меси.:D

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Овие тунижаниве нас не средија на светско у хрватска сега за сега им лежат ју-екипи...
--- надополнето: 8 август 2012 во 23:26 ---
Ја го ја Бунтич :)
--- надополнето: 8 август 2012 во 23:29 ---
Нема да и дозволат вака грубо да играат

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
На никого не одговара оваа одбрана не само за Хрватска... само фората е што премногу заморува, за очекување е да паднат Тунижаните со одбранава... веќе и попуштија додека го пишував постов... ма да факт е дека одбранава има слабости со крило како втор пикер ама за тоа е потребно и бекови што се прикладни за формацијава

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Агресивнава одбрана на Тунис се граничи со рагби неможам да ги гледам нерви ми кинат. Чупич од каква позиција си ги отвара секоја чест:cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom