- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.439
12-11 за Тунис
Шо ти е чудно Хрватска слабо игра на 3-2-1 одбрана.12-11 за Тунис
Чудно е цел ден, јас лично очекував Исланд и Данска без никаква мака да поминат 1/2 финале.Шо ти е чудно Хрватска слабо игра на 3-2-1 одбрана.
Смири живци бе друже, и уживај во второ полувреме...Нека испаднат пичка им материна мутава.И заслужуваат да испаднат според играта у првиот дел,нека испаднат и 10 разлика нека изгубат мамичето нивно.Одбраната срање,али тоа што е нападот.........е вака лош напад на Хрватска не сум видел ни против Франција во финалињата.Вакво нешто уште не сум видел.Па матер му ебам нека влезе крило на втор пикер,немаш проток на топка,бек на втор пикер не функционира......1 го направија тоа само 1 гол дадоа.Место така да им играат чекаат до крило топка да подадат.Кур ќе подадеш кога немаш проток на топка.
Талибаниве летаат по терен,у одбрана не им даваат ни на 10 метри да дојдат.....а мамичето нивно сечено и прегрубо играат.
Единствената утакмица што не смее да ја изгубат ќе ја изгубат.
Аманет на Шведска сме им остаилеИм го вратија долгот на данциве
Како само почна Копљар, едно пробивање, едно погрешно додавање и две промашувања, моќно, типично за него. А Бунтич на клупа. Интересно!Нека испаднат пичка им материна мутава.И заслужуваат да испаднат според играта у првиот дел,нека испаднат и 10 разлика нека изгубат мамичето нивно.Одбраната срање,али тоа што е нападот.........е вака лош напад на Хрватска не сум видел ни против Франција во финалињата.Вакво нешто уште не сум видел.Па матер му ебам нека влезе крило на втор пикер,немаш проток на топка,бек на втор пикер не функционира......1 го направија тоа само 1 гол дадоа.Место така да им играат чекаат до крило топка да подадат.Кур ќе подадеш кога немаш проток на топка.
Талибаниве летаат по терен,у одбрана не им даваат ни на 10 метри да дојдат.....а мамичето нивно сечено и прегрубо играат.
Единствената утакмица што не смее да ја изгубат ќе ја изгубат.
Какво смирување живци немаат шанса според ова до сега.Смири живци бе друже, и уживај во второ полувреме...
Абе ако испаднат, цела година чувам аватар од Меси.Какво смирување живци немаат шанса според ова до сега.
Али ако пројдат и ќе биде превише.....од тоа ми е страв само.Мора некаде нешто да пукне....Заниновиќ бронза,Динамо у 4 коло денес пројде,ватерполистите ја згмечија Америка........ќе испадне на крај овие да киксаат и тоа пази најсигурните за пролаз даље од сите.