Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.019
За што да се моли бре ?

Престанете да звучите глупаво и апсурдно со некој лоши муабети каков што е овој. Жити се он ќе се молел за Констант да знаел да игра добро како бек . Кажи му ја молитвата ако не па да почне да ја практикува секоја ноќ пред легнување ....
А бе озбилен си?

Ако си озбилен, трк до библиотека земи некоја књига за читање...

Не, навистина, не знам што да напишам после ваков легендарен пост.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
А бе озбилен си?

Ако си озбилен, трк до библиотека земи некоја књига за читање...

Не, навистина, не знам што да напишам после ваков легендарен пост.
Ајде стави си го повторно палецот во уста и чуди му се на легендарниот пост ако незнаеш што да одговориш.

Премногу дебилно звучеше во постот лепи, он да се молел Констант да знаел да игра како бек .. што нема да прочиташ, просто вчудоневиден сум.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
OFFICIAL: Cristian Zapata has joined Milan on a 1-year loan deal with a buy-out clause
колку ќе биде цената ако сакаат после оваа година да го откупат?или ако немаат договорено во зависност од настапите сигурно ако игра добро ќе рипа цената..

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Да, 17 години.
Реков ја да почекаме..галијани не не остава така со празни раце...башка детево е добро пошо нели сите го бараат...само да му се даде Шанса во прв тим истата што ја доби пато кога дојде ...исто на 17-8 години и на коњ сме :D сеа уше средина еден и лев бек ( ако не остане Дидач) и гајле неаме :D
--- надополнето: 8 август 2012 во 17:25 ---
колку ќе биде цената ако сакаат после оваа година да го откупат?или ако немаат договорено во зависност од настапите сигурно ако игра добро ќе рипа цената..
Гарант поише од 5 милиони не е

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.019
Премногу дебилно звучеше во постот лепи, он да се молел Констант да знаел да игра како бек .. што нема да прочиташ, просто вчудоневиден сум.
Ау, се откажувам, од вакви како тебе бегам. Вака работите не ги разбира ни внука ми која има седум години.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Sky reports that Zapata is a non-EU player, so therefore Milan won't be able to sign another non-EU player in this transfer window.

Ништо од Џеко, Тевез, Дамиао...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Искрено ме изненади веста за Запата.Ни шпекулација ни ништо немаше деновиве за него и ете од ич нигде потпишува за Милан.Најјаки ми се ваквите трансфери...со среќа нека ни е играчот. :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Sky reports that Zapata is a non-EU player, so therefore Milan won't be able to sign another non-EU player in this transfer window.

Ништо од Џеко, Тевез, Дамиао...
mislam deka moze da izvadi italijanski pasos ako e potrebno...pa 6 sezoni bese vo udine...taka da ne bi trebalo da e problem...

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
мммм добар играч е запата!
конечно купија дефанзивец, мамата нивна :icon_lol:
сеа уште играч од средина и напад.
али по се изгледа дека тоа ќе биде само напаѓач

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.228
Cekajte be, moze covekot ima karies kako cissokho :D ... se zezam, dobar igrac, mozebi ja nema taa elegancija kako thiago silva, ama snagator e, toa mi se sviga...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Запата дошол бе... не дошол Келини или Пепе да му ебем
Јес да си важеше за талент дур играше у Удинезе, ама реално не мрдна ништо у нагорна линија, на тоа си остана циганот... и дај кој кур цела Шутка се собра у Милан :sick:

Искрено и не ме изненади ваков трансфер, ова нон стоп го праат... куп имиња и на крај испаќа сосем трет!

и... у колку играат Милан со Реал? 2 сабајле?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Запата дошол бе... не дошол Келини или Пепе да му ебем
Јес да си важеше за талент дур играше у Удинезе, ама реално не мрдна ништо у нагорна линија, на тоа си остана циганот... и дај кој кур цела Шутка се собра у Милан :sick:

Искрено и не ме изненади ваков трансфер, ова нон стоп го праат... куп имиња и на крај испаќа сосем трет!

и... у колку играат Милан со Реал? 2 сабајле?
да 2 вечер..иначе во удине запата беше камен назад....стварно доста добро играше...е сеа му се погоди лошо во виљареал пошо све дрва таму башка повреди ова она..али му лежи италија :D

Kajgana Shop

На врв Bottom