Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Да но моделите и секакви скрипти се забранети за професионално натпреварување. Чисто информативно да и кажам.

Да но моделите и секакви скрипти се забранети за професионално натпреварување. Чисто информативно да и кажам.
Па никој не рекол за натпревари.. Ние збориме општо по сервери.. Паблик, Детмеч и сл.

Да не знае некој зошто неможам да си додадам сервери во фејворитс,само тие КГБ серверите ми ги дава?!?!?!

само српски сервери ми дава да си ставам
коа ставам наши ми пишуе нот респондинг

Купив нов лап топ кој има 6 гб рам и 640 хард диск се е ок, ама кога ја ставив CS при играње ми сецка, некој да ми помогне?

Купив нов лап топ кој има 6 гб рам и 640 хард диск се е ок, ама кога ја ставив CS при играње ми сецка, некој да ми помогне?

Да погодам, графичката му е Intel HD Graphics 3000 ?

Друже со РАМ ништо не можеш да направиш... Провери графичката.. Intel HD Hraphics да не е..? Или пак процесор слаб..
Кажи конфигурација.. Ќе ти кажеме ние :cool:

Oва е она што се бараше (y)
П.С да не се забранети па да си имам проблеми :D ?

Сите работи што ти даваат предност над другите играчи се забранети...освен skill се разбира :pos:

Да погодам, графичката му е Intel HD Graphics 3000 ?
Друже со РАМ ништо не можеш да направиш... Провери графичката.. Intel HD Hraphics да не е..? Или пак процесор слаб..
Кажи конфигурација.. Ќе ти кажеме ние :cool:

2nd Gen Core i3, Intel i3-2330M / 2.2 GHz
6 GB DDR3 1333, 640 GB HDD
15.6 in LED HD
wifi n, web camera

2nd Gen Core i3, Intel i3-2330M / 2.2 GHz

6 GB DDR3 1333, 640 GB HDD

15.6 in LED HD

wifi n, web camera

Се убаво, ама јас тука никаде не читам графичка картичка ? Остај ти рамот...

Graphics adapter
Intel HD Graphics 3000, Core: 650 MHz, Turbo bis 1200 MHz, 8.15.10.2405

Ова е мојата графичка и ми сецка CS

abe dajte nekoi konzolni citovi za kanter strajk 1.6 (i kazete za sto sluzat)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom