Официјални трансфери/позајмици

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не знам како не му е срам, да иде во 4. лига, а можеше да бира меѓу Барса и Реал.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не знам како не му е срам, да иде во 4. лига, а можеше да бира меѓу Барса и Реал.
WTF ? На 32 години зашто да не оди така да зема плата во 4та лига .. нема залагање многу таму :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ПСЖ ги направија Челзи, Сити и Реал да изгледаат како Портсмут, Ренџерс и Виган.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
ПСЖ ги направија Челзи, Сити и Реал да изгледаат како Портсмут, Ренџерс и Виган.
Кога сме кај Портсмут да споменам дека Портсмут во моментов има само 4 играчи во тимот така да ако има некој од форумов што игра фудбал слободно нека оди ќе игра во Англија. Макар и без пари било. Некој ден ќе го види некој од Сити или од ПСЖ и ќе му плати 50 милиони :D

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
И шо оти? Па групите нема да ги поминат.
Зошто мислиш дека нема да поминат?
Костурот на тимот е ист само што ги доведоа Силва, Ибра и Лавеци.
Силва е стопер и не треба многу за уигрување, а Ибра и Лавеци се напаѓачи и со самото тоа што даваа 25+ гола у Сериа А и играа за Милан и Наполи се страв и трепет за одбранбените играчи. Играчите како Алекс, Мота, Сисоко, Пасторе, Менез се уграни. Ја мислам со малку среќа можат да поминат група, а за натаму е друга приказна.

Kajgana Shop

На врв Bottom