NBA 2K13

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Локација
Скопје
Како и секоја година 2К Sports прават „секвенци“ на нивната кошаркарска симулација NBA 2K, така и оваа година со најновата NBA 2K13. Сеуште нема никакви информации, само неколку видеа каде што не се гледа нешто посебно, и има шпекулации дена на cover-ot ќе биде Jeremy Lin или тројцата подоле :D. Би требало да излезе некаде октомври.

Дечкото во краткото видео објаснува (first look) за тоа што ке има во играва.

360_cover_2.jpeg

NBA2k_original.jpeg

Како и секоја година 2К Sports прават „секвенци“ на нивната кошаркарска симулација NBA 2K, така и оваа година со најновата NBA 2K13. Сеуште нема никакви информации, само неколку видеа каде што не се гледа нешто посебно, и има шпекулации дена на cover-ot ќе биде Jeremy Lin или тројцата подоле :D. Би требало да излезе некаде октомври.

Дечкото во краткото видео објаснува (first look) за тоа што ке има во играва.

360_cover_2.jpeg

NBA2k_original.jpeg

Ако биде исто срање како 2к12 нема да биде ништо посебно

Нема шпекулации.
Официјално тројцата од подоле се на каверот :).
Се надевам како и секоја година ќе има некој нов гејм-мод

Секако дека ќе е одлична играта, од 2009 ги играм NBA од 2K Sports и секоја година сум позадоволен од претходната. До 2008 ги играв од EA Sports, а разликата е како од небо до земја :)

очекувам improvements во my player како секоја нова 2К, годинава изиграв 4ри сезони за идната очекувам барем 5 да ми биде интересно :)

Дали може да ми дадете линк од некој најнов рустер да го симнам за НБА 2к12 ?

Еве. Ги има сите трансфери само ќе си го ставиш Howard во Lakers и Bynum во 76ers
Дали овој рустер е за РЕЛОАДЕД верзија или ?
Јас ја имам блекбокс па небива нешто дали е до тоа или нешто имам проблем ?

Дали овој рустер е за РЕЛОАДЕД верзија или ?
Јас ја имам блекбокс па небива нешто дали е до тоа или нешто имам проблем ?
Нема врска тоа, можеби го ставаш на погрешно место?

е биде фала ти многу инаку кај мене било грешката на погрешно место сум го ставил не бил таму каде што требало сепак сега е ок се фала :)

NBA 2K се многу подобри од она што беше NBA Live... штета што истата верзија што е за PC, не е и за PS2

УФ , Ќе грми овaa на ХБОХ!!! Некој да ми каже колку $ ќе е за Хбох?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom