Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Obi i Alvarez ke gi prodademe ili shto e fintava? Mislam taka e najlogichno, za da ima mesto vo timot za Mudingai i Stankovich.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.344
Obi i Alvarez ke gi prodademe ili shto e fintava? Mislam taka e najlogichno, za da ima mesto vo timot za Mudingai i Stankovich.
Povredeni se i dvajcata, ne deka ja isklucuvam moznosta nekoj od niv da si odi, ne se znae, ama za Alvarez razbrav deka prvicnite procenki bile pogresni i za poseriozna povreda stanuvalo zbor i zatoa ne igra, odnosno, potrebna e podolga pauza od predvidenoto.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ќе растура,кур мој ќе растура,у тим ко ПСЖ не може да има прогрес бре,што ви е на вас не знам.
Прво првенството им е калаштура,второ премногу играчи,незадоволството брзо се ствара во такви тимови каде што има премногу звезди,трето нема да игра константно,сигурен сум !

Па уште и 30 милиони евра,а недокажан во европска лига,море мрш у три лепе.
Нек го земат Рамирез сега за 20 милки,колку што бара Болоња,со останатите 10 Фернандо и тоа е тоа.

Моментално првенството им е боље од итаљанското .....барем по европскиве купови се гледа тоа :)))

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.035
Ќе растура,кур мој ќе растура,у тим ко ПСЖ не може да има прогрес бре,што ви е на вас не знам.
Прво првенството им е калаштура,второ премногу играчи,незадоволството брзо се ствара во такви тимови каде што има премногу звезди,трето нема да игра константно,сигурен сум !

Па уште и 30 милиони евра,а недокажан во европска лига,море мрш у три лепе.
Нек го земат Рамирез сега за 20 милки,колку што бара Болоња,со останатите 10 Фернандо и тоа е тоа.
Ова држи вода, иначе дечково е ѕвер невиден, едино што може да го сјебе е мочаниот ПСЖ, каде што многу веројатно е дека ќе дреме на клупа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Моментално првенството им е боље од итаљанското .....барем по европскиве купови се гледа тоа :)))
Да де,затоа и Монпеље зема титула :)
И не стаај лајкови кај што не треба,знам дека ти е мерак за повредата на Алварез,ќе те запалам кога ќе идеме на пиво у ајриш !! :D
--- надополнето: 7 август 2012 во 02:03 ---
Ова држи вода, иначе дечково е ѕвер невиден, едино што може да го сјебе е мочаниот ПСЖ, каде што многу веројатно е дека ќе дреме на клупа.
Брат,секој е звер на јутуб,јас го имам гледано неколку утакмици за Сао Паоло и онака океј играч ми е,борбен е,игра за тимот,ама Европа и европските првенства не се заебанција како бразилското.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.344
Koj be ne moze da ima progres vo PSG, zasto ? Prvo, imaat klasa trener, vtoro, ova e klasika true story momentalno, imaat podobar tim od all star timot na kalcoto, FAKT.
Znaci ovaa nivna ambicija i investiranje nema da zapre, ova e samo pocetokot, vo Francija sega ke se renoviraat postoeckite stadioni koi voopsto ne se losi i ke se gradat novi za EP vo 2016, pa ke bidat magnet za novi investitori, neda moze da se ima progres sega tamu ...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Ако забележа некој на Интер.ит ги ставија новите бројки, ханданович - 1, Кутињо -7, а Цезар, Пацини и Маикон немаа бројки.
Сега ги избришале сите бројки од сајтот, изглеа ќе остане некој од овие, дај боже сите :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.035
Koj be ne moze da ima progres vo PSG, zasto ? Prvo, imaat klasa trener, vtoro, ova e klasika true story momentalno, imaat podobar tim od all star timot na kalcoto, FAKT.
Znaci ovaa nivna ambicija i investiranje nema da zapre, ova e samo pocetokot, vo Francija sega ke se renoviraat postoeckite stadioni koi voopsto ne se losi i ke se gradat novi za EP vo 2016, pa ke bidat magnet za novi investitori, neda moze da se ima progres sega tamu ...
Nemoze da ima progres u smisla na toa deka ke dreme na klupa bidejki spakanive Arapi kupuvaat sve zivo i divo. Kaj ke igra Lukas pokraj Ibra, Laveci i Menez objasni mi? Zatoa bese i muabetot so Ultra, deka vo toj posran i smrden tim moze mnogu da se upropasti i ako otide tamu daj boze minuta da ne zaigra. Nema da mi bide krivo ako otide vo United, sepak vo tim ke otide, a ako otide u PSG i te kako ke mi bide krivo.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Moratti ; '' Lucas 45milE ?

NE , on nevredi te pare nasa ponuda je bila 25milE sa bonusima i preko toga nismo ni mislili ici !
Mi smo Veliki klub i nama netreba da dajemo ogromne novce kako bi privukli i napravili tim , PSG je klub koji se tek pravi i normalno da sa parama hoce da privuku igrace . Davati tolike novce za jednog igraca NE to nije u nasem projektu

Sada cemo pokusat da dovedemo jos neke igrace koje imamo u planu , mi imamo sjajne mlade igrace koje ce svet tek da upozna.

Uvek sam mislio samo najbolje za nas FC Inter , tako i sada mislim. ''

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Moratti ; '' Lucas 45milE ?

NE , on nevredi te pare nasa ponuda je bila 25milE sa bonusima i preko toga nismo ni mislili ici !
Mi smo Veliki klub i nama netreba da dajemo ogromne novce kako bi privukli i napravili tim , PSG je klub koji se tek pravi i normalno da sa parama hoce da privuku igrace . Davati tolike novce za jednog igraca NE to nije u nasem projektu

Sada cemo pokusat da dovedemo jos neke igrace koje imamo u planu , mi imamo sjajne mlade igrace koje ce svet tek da upozna.

Uvek sam mislio samo najbolje za nas FC Inter , tako i sada mislim. ''
Паметна изјава,ама ова со младиве играчи не дај боже сеуште да беше тренер Раниери,ќе го видам колку ќе го изјавуваше.
Страма штом е тренер,младите играчи ќе добиваат се повеќе и повеќе шанса,Лонго,Ливаја,Хуан,М’баје,па од наредна сезона и Крајстиг треба да почне да добива шанса според мое.
Имаме ептен јаки млади играчи за нивни години,се што им треба е прволигашки утакмици во нозете,а со тоа доаѓа знаењето и искуството.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Денес ја нашиве го пробале стадионот со новата трева. Конечно ќе имаме добра површина, нема да гледаме кал на најубавиот стадион во Италија. На интер.ит стои дека тревата е полу вештачка полу природна. Да се надеваме дека ќе лизга добро за нас сезонава :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169

Ај кој знае жабарски нека преведи :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.344
Nemoze da ima progres u smisla na toa deka ke dreme na klupa bidejki spakanive Arapi kupuvaat sve zivo i divo. Kaj ke igra Lukas pokraj Ibra, Laveci i Menez objasni mi? Zatoa bese i muabetot so Ultra, deka vo toj posran i smrden tim moze mnogu da se upropasti i ako otide tamu daj boze minuta da ne zaigra. Nema da mi bide krivo ako otide vo United, sepak vo tim ke otide, a ako otide u PSG i te kako ke mi bide krivo.
Racunaj deka ambiciite na toj klub se da osvojat i LS, vo Francija se igraat i 2 kupa slicno ko vo Anglija, preku 50 tekmi ke imaat pa taka ke se rotira, i Fergi znae da sobira vaka igraci a site da se iznaigraat vo tekot na sezonata, eve Fergi gi ima Kagava, Nani, Valencia, Young a go sakase Lukas.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Денес ја нашиве го пробале стадионот со новата трева. Конечно ќе имаме добра површина, нема да гледаме кал на најубавиот стадион во Италија. На интер.ит стои дека тревата е полу вештачка полу природна. Да се надеваме дека ќе лизга добро за нас сезонава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom