Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тоа што Барса е пред се ТИМ во последните години и се добро уиграни, немора да значи дека и ваков просек како Бускетс е играчиште. Ќе дојде време, млад е, ќе ги нема Чави (пред се) и Иниеста на средина, па ќе го видим Бускетс какво играчиште е :)
А и Кедира не е нешто посебно. Далеку од тоа дека не е добар, со самото тоа што кога беше доведен во Реал го сметав за најпромашен трансфер на Реал во последните 10 години (иако ги имаше многу такви), но прилично добро се снајде. Ама не го прајте и вие сега најдобар на неговата позиција, само затоа што тоа го кажал Мурињо. Мурињо никад не би стаел некој играч од друг тим пред некој од својот, така да не ја сфаќајте здраво за готово неговата изјава.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Голема грешка имаш, Бускетс и еден од подобрите во тимот на Барса, голема тежина има неговата игра и игра клучна улога, него најмногу го ценам од тимот и во репрезентација е звер. Многу модерен тип на задњи везњи, кој знае и да пресече и да подаде, да потегне напред, не копач. Многу интелегинтен играч е Бускет. (настрана тоа што е дајвер.:D)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Бускетс и интелегенција:facepalm:
Да ве потсетам дека ова е фан клуб Реал Мадрид и незнам кој кур плукате по Кедира сега,стварно незнам.После европсково мислам дека и тие што го хејтаа треба да заќутат,за разлика од некои други Кедира секогаш дава 100%,е сега лоша страна му е тоа што дава голови по ЕлКласика кога се одлучува титула

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Тоа што е потценет од тебе и од други фаци шо се палат на финташи не значи дека нема луѓе што го ценат. Најдобро чита игра, најдобро се снаоѓа под притисок, ретко или скоро никогаш не губи топка, знае да изнуди жолти картони од противниците со глума или да се загради добро.
За ДМ е прилично страшен играч, и доста интелигентен за разлика од Кедира кој има бајаги во нозете а помалце у главата.
A тоа што се палиш ти на глумци кои знаеле да изнудат фаул (истуркани во тимот од X личности, за кои верувам дека немаш поима за што пишувам) не значи дека е звер од играч.
Оди гледај филмови со Чак Норис и не ми расправај за фудбал ... ти се смешкам подолго време на постовите, но ова со бисквитата ти беше врв ...
Како и да е конкретно со постот кој ти го цитирам имаш контра,(со исклучок за глумата) од мене, за секој збор напишан во него, али не вреди да се замарам.(точка)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Голема грешка имаш, Бускетс и еден од подобрите во тимот на Барса, голема тежина има неговата игра и игра клучна улога, него најмногу го ценам од тимот и во репрезентација е звер. Многу модерен тип на задњи везњи, кој знае и да пресече и да подаде, да потегне напред, не копач. Многу интелегинтен играч е Бускетс. (настрана тоа што е дајвер.:D)
Не сакам лајкој од фанови на Барса, убедливо најглупи се, искажав само мое мислење, а за интелегенцијата на Бускетс тој што стави:facepalm:, се гледа колку се разбира од фудбал.:tapp:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ма јебига кој сум јас пак да го фалам Бускец, кој кур е Дел Боске да го фали Бускец, кој кур е Гвардиола да го фали Бускец. Едно време беше потценуван и од фановите на Барса демек бил вонбрачно дете на Пеп или така нешто како се сеќавам, па затоа го играл.

За вас глумец, за мене еден од најпаметните играчи во светот. Со таа глума и има помогнато на Барса во многу тешки утакмици, изгуби кредит кај многу фанови, ал го боли курот кога на крај си дига пехари. Чисто онака нареден пат гледајте кога играме против Барса забележете кој ги враќа нивните изгубени топки, и на кој начин. Јесте да ги има позади него Чави, Иниеста и Меси, али тој никогаш не е под нивно ниво кога се работи за задачата што ја има. Тешко дека е просек.

El Bohemio Неам појма од дека го извади Чак Норис. Нити иам играно професионално нити сум тренирал,(запирка) али малце од малце ми работи мозокот за вакви работи.(точка) Чисто онака, ако не е добар играч или според тебе, врска нема, за кој кур тогаш игра во репрезентацијата на Шпанија и згора на се, тој е првотимец ?(прашалник)

Доста од мене за Бускец. Не дека го сакам, ама како играч го почитувам многу. Чисто онака погледнете едно видео на јутјуб од него, барем да разберете што сакам да доловам за него.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
на 8ми играме со вас пријателска така?? него ли пошо поише пратите шпански весници медиуми и портали за реал какви се шансите да ги зееме Кака И диара од кај вас? :D

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
на 8ми играме со вас пријателска така?? него ли пошо поише пратите шпански весници медиуми и портали за реал какви се шансите да ги зееме Кака И диара од кај вас? :D
Четврток сабајле во 2 наутро.
Последна информација околу Кака беше демек нешто како размена Кака+10 милиони=Боатенг. Верувам дека е чиста шпекулација.
За шанси неам појма. Еве весниците лом не прават за Модриќ веќе 2 месеци. Тешко дека некој знае конкретно што се случува во Реал околу трансферите.
Моја прогноза, не се надевајте многу, земаат големи плати и не сакаат да ги намалат(играчите), доколку направат трансфер.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Eдно прашање - Што е работата со Сахин, ќе го задржите, ќе го позајмувате или ќе го продавате???

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Четврток сабајле во 2 наутро.
Последна информација околу Кака беше демек нешто како размена Кака+10 милиони=Боатенг. Верувам дека е чиста шпекулација.
За шанси неам појма. Еве весниците лом не прават за Модриќ веќе 2 месеци. Тешко дека некој знае конкретно што се случува во Реал околу трансферите.
Моја прогноза, не се надевајте многу, земаат големи плати и не сакаат да ги намалат(играчите), доколку направат трансфер.
Навикнати сме да не дупат нас за трансфери веќе подолго време за Кака знам дека зима голема плата сеа само незнам колку ќе биди расположен да зима помала...иначе диара отприлика колку зема?

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Навикнати сме да не дупат нас за трансфери веќе подолго време за Кака знам дека зима голема плата сеа само незнам колку ќе биди расположен да зима помала...иначе диара отприлика колку зема?
4 milioni evra, had to google that :mad:.
Ама многу е егоистичен црнецот, како прво тешко некој да му ги прифати тие услови, згора на се тежок просек е, знае да земе топка, ама кога дојде време за пас му се сечат нозете. Според мене и тој ќе си го одработи договорот, па после ќе бара друг клуб. За замена е ок.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Бускец е подобар и од Роналдо ако не? Да фак дуд...Бисквитата споредувајте ја со Алонсо кој се ист курац играчи не со Кедира. :confused:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Бускец е подобар и од Роналдо ако не? Да фак дуд...Бисквитата споредувајте ја со Алонсо кој се ист курац играчи не со Кедира. :confused:
Како и да е немаат разлика, Кедира може вода да им носи на Алонсо и Бускетс за фудбалската интелигенција...;)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Eдно прашање - Што е работата со Сахин, ќе го задржите, ќе го позајмувате или ќе го продавате???
Никој ништо не знае. Од она што го гледам на пријателскине го игра лев бек :pos:. Се чека мидфилдерот кој наводно треба да го купиме ова лето за да Сахин направи трансфер. Ако не дојде никој сигурно останува бек - ап за Алонсо. Има уште 20 дена до крајот на трансфер периодот. До тогаш се може да се случи.

Kajgana Shop

На врв Bottom