Д
Дуле Пацов
Гостин
Дај кажете нешто поконкретно за кој спонзор станува збор ?
покасно..го нема уштедајте линк кај го има целосниот распоред за целата натпреаварувачка сезона?!
Во право си друже , јас мислам дека најдобра реклама(апел) можи да се испрати само преку радио станиците .треба поголема акција и апел до кај шо можи да стигни за публиката да се врати на стадион!одиме на победа во недела и добар чекор за повисок пласман на ранг листата
не бе кој слуша радио дружеВо право си друже , јас мислам дека најдобра реклама(апел) можи да се испрати само преку радио станиците .
не бе кој слуша радио друже
за овие нашите кафеџии само чкембарите по корзо врвење и берење за на утакмица..
Море за курот ви се сите кафеџии кај беа пролета и есента кога бевме 2 лига сега сите ќе се натопорат и ќе изиграваат големи Чкембари а пред се македонци оти нели играме против албанците и ако не дај боже загубиме следното коло никој од нив на трибина море шо ги ебате тој што го сака Пелистер ќе научи да не речам дека знај кога и со кого играмене бе кој слуша радио друже
за овие нашите кафеџии само чкембарите по корзо врвење и берење за на утакмица..
не бе..неколку добри резултати и се враќа публикатаЗалажете ги дека ќе има пички на трибина за извоз,може ќе се излажат...освен ако не се педери
во право си ...кој шо сака да дојди ќе најди начинМоре за курот ви се сите кафеџии кај беа пролета и есента кога бевме 2 лига сега сите ќе се натопорат и ќе изиграваат големи Чкембари а пред се македонци оти нели играме против албанците и ако не дај боже загубиме следното коло никој од нив на трибина море шо ги ебате тој што го сака Пелистер ќе научи да не речам дека знај кога и со кого играме
Напред Пелистер во срце те носам !
Се шалев друже,ептен добро знам каква е ситуација секаде,ни кај нас не е нешто поразлично,затоа и си стоиме позади тоа дека дерби,европски и квази навивачи не ни требаат.Подобро верни 50 души,отколку 500 манекени на трибина дојдени само да бидат видени,да се сликаат за на Фејсбук и да се каже дека биле на утакмица за да после тоа се фалат у маало.Таквите не требаат никаде на трибина,верувај ми.не бе..неколку добри резултати и се враќа публиката
проблемот е неинформираноста... т.е сите го тинкат на реал и барса и не ги интереисра домашнио фудбал
ама сигурен сум како шо реков ако имаме добар почеток тогаш очекувам и побројна посета
--- надополнето: 6 август 2012 во 22:59 ---
во право си ...кој шо сака да дојди ќе најди начин
Да да одприлика тоа треба да биди тежок распоред да не речам тежок старт на сезоната да се надеваме сега барем на добри судии и да се избегнат во првите кола охриѓаните и прилепчаните како судии1 коло: Пелистер-Шкендија
2 коло: Металург-Пелистер
3 коло: Пелистер-Брегалница
4 коло: Работнички-Пелистер
5 коло: Пелистер-Напредок
6 коло: Тетекс-Пелистер
7 коло: Пелистер-Ренова
8 коло: Вардар-Пелистер
9 коло: Пелистер-Дрита
10 коло: Силекс-Пелистер
11 коло: Пелистер-Турново
Ај да не плачете, ви направив еден Бергеров систем, се надевам ви ги погодив колата