Фан Клуб: Пелистер

Д

Дуле Пацов

Гостин
Дај кажете нешто поконкретно за кој спонзор станува збор ?

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
дајте линк кај го има целосниот распоред за целата натпреаварувачка сезона?!

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.128
Поени од реакции
8.075
дајте линк кај го има целосниот распоред за целата натпреаварувачка сезона?!
покасно..го нема уште
инаку за купо 1/16 Славеј Мешеишта(ако не се лажам Охридско)-Пелистер

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
треба поголема акција и апел до кај шо можи да стигни за публиката да се врати на стадион!одиме на победа во недела и добар чекор за повисок пласман на ранг листата

Д

Дуле Пацов

Гостин
треба поголема акција и апел до кај шо можи да стигни за публиката да се врати на стадион!одиме на победа во недела и добар чекор за повисок пласман на ранг листата
Во право си друже , јас мислам дека најдобра реклама(апел) можи да се испрати само преку радио станиците .

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.128
Поени од реакции
8.075
Во право си друже , јас мислам дека најдобра реклама(апел) можи да се испрати само преку радио станиците .
не бе кој слуша радио друже
за овие нашите кафеџии само чкембарите по корзо врвење и берење за на утакмица..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
за овие нашите кафеџии само чкембарите по корзо врвење и берење за на утакмица..

Залажете ги дека ќе има пички на трибина за извоз,може ќе се излажат...освен ако не се педери :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.336
Поени од реакции
8.389
Море за курот ви се сите кафеџии кај беа пролета и есента кога бевме 2 лига сега сите ќе се натопорат и ќе изиграваат големи Чкембари а пред се македонци оти нели играме против албанците и ако не дај боже загубиме следното коло никој од нив на трибина море шо ги ебате тој што го сака Пелистер ќе научи да не речам дека знај кога и со кого играме
Напред Пелистер во срце те носам !

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.128
Поени од реакции
8.075
Залажете ги дека ќе има пички на трибина за извоз,може ќе се излажат...освен ако не се педери :D
не бе..неколку добри резултати и се враќа публиката
проблемот е неинформираноста... т.е сите го тинкат на реал и барса и не ги интереисра домашнио фудбал
ама сигурен сум како шо реков ако имаме добар почеток тогаш очекувам и побројна посета
--- надополнето: 6 август 2012 во 22:59 ---
Море за курот ви се сите кафеџии кај беа пролета и есента кога бевме 2 лига сега сите ќе се натопорат и ќе изиграваат големи Чкембари а пред се македонци оти нели играме против албанците и ако не дај боже загубиме следното коло никој од нив на трибина море шо ги ебате тој што го сака Пелистер ќе научи да не речам дека знај кога и со кого играме
Напред Пелистер во срце те носам !
во право си ...кој шо сака да дојди ќе најди начин

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
не бе..неколку добри резултати и се враќа публиката
проблемот е неинформираноста... т.е сите го тинкат на реал и барса и не ги интереисра домашнио фудбал
ама сигурен сум како шо реков ако имаме добар почеток тогаш очекувам и побројна посета
--- надополнето: 6 август 2012 во 22:59 ---

во право си ...кој шо сака да дојди ќе најди начин
Се шалев друже,ептен добро знам каква е ситуација секаде,ни кај нас не е нешто поразлично,затоа и си стоиме позади тоа дека дерби,европски и квази навивачи не ни требаат.Подобро верни 50 души,отколку 500 манекени на трибина дојдени само да бидат видени,да се сликаат за на Фејсбук и да се каже дека биле на утакмица за да после тоа се фалат у маало.Таквите не требаат никаде на трибина,верувај ми.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.847
1 коло: Пелистер-Шкендија
2 коло: Металург-Пелистер
3 коло: Пелистер-Брегалница
4 коло: Работнички-Пелистер
5 коло: Пелистер-Напредок
6 коло: Тетекс-Пелистер
7 коло: Пелистер-Ренова
8 коло: Вардар-Пелистер
9 коло: Пелистер-Дрита
10 коло: Силекс-Пелистер
11 коло: Пелистер-Турново

Ај да не плачете, ви направив еден Бергеров систем, се надевам ви ги погодив колата :icon_mrgr:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.336
Поени од реакции
8.389
1 коло: Пелистер-Шкендија
2 коло: Металург-Пелистер
3 коло: Пелистер-Брегалница
4 коло: Работнички-Пелистер
5 коло: Пелистер-Напредок
6 коло: Тетекс-Пелистер
7 коло: Пелистер-Ренова
8 коло: Вардар-Пелистер
9 коло: Пелистер-Дрита
10 коло: Силекс-Пелистер
11 коло: Пелистер-Турново

Ај да не плачете, ви направив еден Бергеров систем, се надевам ви ги погодив колата :icon_mrgr:
Да да одприлика тоа треба да биди тежок распоред да не речам тежок старт на сезоната да се надеваме сега барем на добри судии и да се избегнат во првите кола охриѓаните и прилепчаните како судии
Сепак најважно ќе биди првото коло и до колку победиме против шкендија полесно ќе можат да играат на следните натпревари

Kajgana Shop

На врв Bottom