Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
StormAngel напиша:Секој град си ги има своите урбани легенди.
За ваквите луѓе може и книга да се напише. :wink:
Секоја урбана легенда си има своја приказна. :wink:Acid напиша:Сакате урбани легенди, или урбани приказни?
strumics напиша:Gledav eden film,Urbani legendi se vikase.Nesto kako horor,ubiecot ubiva po scenario na urbana legenda.
Mi tekna onaka cisto,kako nastanuvaat urbanite legendi.Dali se toa samo muabeti koi so shirenjeto od eden na drug covek dobivaat zamav i se prenesuvaat so promena na likot vo prikaznata(vo stilot mesto drugar mi,bratuced mi),ili se toa prazni muabeti i po nekoja slucajnost dobivaat popularnost zaradi fantasticnata storija ili interpretacija na raskazuvacot.Moe mislenje e deka se toa produkti na coveckata fantazija i nisto poveke
Nema vrska... ne e strashna voopshte.. ako pominete pokraj patot e desno, zelena e. Stara e mnogu.. nemozhe da se ugushi poshto celata e otvorena, se sobiraat lokalni travadzii i praat rastur tamu, nema nishto strasno..ReCoN напиша:Има една куќа во Пржино(имав слики на мобилен ама ги избришав) многу е стара и е напуштена,и изгледа страшно.Има приказна дека е проколната бидејќи кога влегло некое дете се угушило до СМРТ.Колку е вистина не знам.