- Член од
- 1 декември 2009
- Мислења
- 86
- Поени од реакции
- 21
Ne e laga prikaznata tuku e vistina,se raboti za seloto udovo kaj valandovo sto e.Eve ja prikaznata kako sto mi ja ima kazano baba mi devojkata bila od seloto udovo zaginala na mladi godini edna vecer eden vozac na kamion od bogdanci vozejki nakaj gevgelija ja sretnuva ovaa devojka odnosno dala znak da zastane covekot zastanuva ja kacuva,vo kamionot arno ama devojkata bila gola pa i go dal paltoto da se oblece,se svtel nakaj nea i ja prasal devojce kade da te odnesam ,a devojkata mu odgovorila,ke me odneses vo manastirot sto e vo blizina odnosno sveti ilija,covekot taka i napravil ja ostavil devojkata samo sto se zavrtel devojkata ja snemalo kako vo zemja da propadnala.utroto covekot otisol kaj nejzinite i kazal a be jas snosti kaciv edna devojka mi rece da me odneses do manastirot togas roditelite mu rekle na covekot deka taa e nivnata kerka sto zaginala pred nekolku godini..хих абе све постои...и божем вистина....као за оној камионџија кој возел навечер(незнам од каде за каде)..и некоја невеста го стопирала и замолила за превоз..и он ако ..се согласил..да ја однесе незнам до која црква..и кога влегла..тој возел..и кога погледнал у тоа ретровизорот (тоа огледалото шо седи на глаа..неам појма как се вика)..видел некоја старица ...у искината венчаница...и кога отишла таа...тој секоја вечер осечал стурено..ладно околу него..хммглупости