Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

2

~2A

Гостин
Ае овие со фориве, за навивачите на СП да не паничат, ко демек нема преговори, сигурно.
Многу јасно, реткост е во јавност да признае после толку негирање дека најпосле ќе го продаде играчот.. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Шта речи...има ли зборови да се опише Сколс? :cuc::cuc:

Нани и Валенсија какво дуо се растур систем направија во офанзива али дефанзива :icon_lol:
Нани-Кагава како со години да играат :vozbud:
Ако дојде Моура,а најверојатно ќе дојде ќе имаме 2 играчи што можат да повлечат и завршат акција сами и да ја бушат одбраната на противникот....Нани и Моура :drk:

Вака така Нани секаде :P да не чујам збор за циганот !

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Абе знам дека се слика со секакви дресови ама деклариран фан на Манчестер Јунајтед е :)
Знам знам на заебанција ја ставив сликата :)
А стварно добро би било да го земете.Ем нема многу пари да трошите пошто ем он има веќе пари ем од љубов ќе игра за тимот :). Ем ќе трча како будала за почеток па после со тек на време Ферги ќе го научи и да ја клоца топката :).
И башка атракција ќе биде ептен пари ќе добиете од негови дресови и цела Африка ќе се пали по вас кога ќе правите турнеи :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама за момент пушти радост срцето јуначко :D :D :D :D :D :D :D :D :D невермајнд една од појако направените монтажи хахаха само Фергусон ја издава монтажава другово е добро срочено.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
BREAKING NEWS: According to Globoesporte, Lucas to PSG is a done deal. He'll sign a five year deal but will stay until January.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Leeleee interashive samo nekoi gluposti vadat ...
Sredi se decko ...
Samo davam svezo info za nesto sto e tema na muabet tuka, neznam za kakvi gluposti zboris, jedina glupost na stranva striktno e tvojov post.
A sto se odnesuva do PSG, mnogu gluposti za niv napisaa mediumite vo posledno vreme, ko deka ke go angaziraat Lavezzi, pa Ibra, pa T.Silva ... vo toj stil statii imaa. Gluposti, jebiga.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Sredi se decko ...
Samo davam svezo info za nesto sto e tema na muabet tuka, neznam za kakvi gluposti zboris, jedina glupost na stranva striktno e tvojov post.
A sto se odnesuva do PSG, mnogu gluposti za niv napisaa mediumite vo posledno vreme, ko deka ke go angaziraat Lavezzi, pa Ibra, pa T.Silva ... vo toj stil statii imaa. Gluposti, jebiga.
Ама од кај ти е тоа? Зошто пази, нашиве се алергични на нерелевантни медиуми, а посебно доаѓа до израз ако не го знаат изворот а е нерелевантен.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Ама од кај ти е тоа? Зошто пази, нашиве се алергични на нерелевантни медиуми, а посебно доаѓа до израз ако не го знаат изворот а е нерелевантен.
Изворот е од Бразил, а го пренесе доста релевантен портал за нас интерашите, fcinternews, а оваа шпекулација веќе се буткаше деновиве, дека ќе отиде во ПСЖ но од Јануари ќе почне да игра за нив.
Сега се наведуваат следните работи, дека еден од шеиците нивни бил голем љубител на неговата игра и го избуткал трансферот односно лично бил за да ги договори условите со клубот од Бразил, после пријателската на Бразил со Швајцарија, 15ти Август, Лукас ќе го има медицинскиот преглед со тимот од Париз, исто, наводно ги одбил Јунајтед и не сакал да се пресели во Англија односно, ги одбрал ПСЖ ко негова следна дестинација. Исто и Леонардо завршил голема работа тука, а и познат е по тоа дека лесно ги врбува играчите од Бразил, ја наредил одма со агентот на играчот.

Ќе видиме деновиве колку има вистина во ова, ко што реков, само пренесов свежо инфо од вечерва, некаде во 2 ипол излезе оваа вест и е означена ко изненадување односно бум у целава оваа работа

Kajgana Shop

На врв Bottom