Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.784
- Поени од реакции
- 18.535
Ебениот Твајлајт заврши подобро. Еве, се придружувам на твојата оцена и топла НЕ препорака за другите. Али пуста љубопитност..![]()
Си го гледал Twilight?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ебениот Твајлајт заврши подобро. Еве, се придружувам на твојата оцена и топла НЕ препорака за другите. Али пуста љубопитност..![]()
The Usual Suspects и Se7еn не чинат ама THG е супер филм, нели?Tипувам дека барем уште 10тина хипстери ќе се појават откако ќе дојде нападот на хангер гејмс дискусии/рецензии/хејтања
Знам дека е клише ова вадење, ама „вкус е во прашање“.The Usual Suspects и Se7еn не чинат ама THG е супер филм, нели?И Oldboy не чини зашто е кинески ? ама да снимеа америчка верзија ќе трчаше да го гледаш
Fala na info, ama sto si ti so latinicava, wannabe Tinule?
Немам преголеми очекувања за овој да ти кажам.
Кога како, ме мрзи воглавно, премногу ѓ, ш, љ..
Иначе и јас немав, ама за овој и Ted стално се збореше во друштво, комедии wise.
А и разочара. Ама со оглед на колку малку комедии излегуваат, ок е.
RocknRolaa моментот кога чекаш со години да го видиш Нортон у филм, а се појавува у Dictator.![]()
Ова гладниве игри беше where Battle Royale meets The Truman Show... резултатот, повраќаница.
не, не, филмот е супер, а ти си хипстерОва гладниве игри беше where Battle Royale meets The Truman Show... резултатот, повраќаница.
Go gleashe nekoj The Hunger Games? <3
Samo mene mi beshe krajot krsh ili i na drugi?
Во предлози/рецензии темите имам забележано женски постови без лајкови... ќе се превзема нешто околу тоа или само јас ќе треба да делам рандом лајкови?
И како крем на сето срање, наштрапаната жаба мила кунис, не глеам што има мило во неа, требаше да го поглеам трејлерот да видам дека грдосијата е во филмов.....