Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Другари дали некој знае каде се продаваат маски за Nokia N95 и колку пари се од прилика да ми каже би му бил благодарен :)

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
akl sakas silikonska napisi na google silikonski maski za mobilni kirilicno, i od reklama 5 ke ti izlezi.

Член од
20 мај 2012
Мислења
43
Поени од реакции
10
Kako mozam da go update-tuvam vodafone smart 2?plsssssssss help!!
--- надополнето: 1 август 2012 во 18:44 ---
Aj ako moze pomos za update-uvanje na vodafon smart 2 od 2.3.7 android verzija vo 4.0?

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
па неможиш да апдејтуваш, кога нема излезено апдејт..а нема ни да излезе...
Може некои Costom ромови да ставиш, али и ја незнам како

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Дали е возможно ако користиш апликација на андроид телефон каде имаш зачувано податоци, после да ги префрлиш на друг нов телефон. И ако е можно како се прави тоа.

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Дали е возможно ако користиш апликација на андроид телефон каде имаш зачувано податоци, после да ги префрлиш на друг нов телефон. И ако е можно како се прави тоа.
Epa toa se vika sync. Ama neznam kako se pravi.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Imam HTC DESIRE HD... Sakam da stavam kirilica za pisuvanje, ama ne mozam... Simnuvam makedonska kirilica odam po propisanoto i pak ja nemam... Može li nekoj podetalno da mi objasni..???

Fala...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Epa toa se vika sync. Ama neznam kako se pravi.
А дали е можно како на игрите за компјутер фајлот каде го креираш твојот профил и се зачуваат податоците до каде си стигнал во играта. исти таков фајл има ли кај андроди апликацијата да го извадам јас тој фајл и после на новиот телефон кога ќе ја инсталирам апликацијата да го вметнат тој фајл со претходните зачувани податоци?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Како може да најдам некои фајлови што ги имам префрлено од компјутер на меморска картичка на sony ericsson xperia x8 ?префрлив некои апликации али не можам да ги најдам во телефонот нема ништо како file manager .. ај малце помош .

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Како може да најдам некои фајлови што ги имам префрлено од компјутер на меморска картичка на sony ericsson xperia x8 ?префрлив некои апликации али не можам да ги најдам во телефонот нема ништо како file manager .. ај малце помош .
Ptebaraj sekade, vo site folderi, i vidi da ne slucajno ti se vo telefonskata memorija.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Инсталирај од Play store - ES File Explorer и преку него сигурно ке ги најдеш фајловите што ги бараш. :)

Член од
25 март 2012
Мислења
508
Поени од реакции
130
kako mozam da vratam izbrisana call log historia na mob.?!ve molam za brz odg. ocajno mi e potrebno!ili pak treba na mobilara,znaete nekoja so vrsi vakvi uslugi?i odprilika kolku bi me kostalo.fala odnapred.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
kako mozam da vratam izbrisana call log historia na mob.?!ve molam za brz odg. ocajno mi e potrebno!ili pak treba na mobilara,znaete nekoja so vrsi vakvi uslugi?i odprilika kolku bi me kostalo.fala odnapred.
Не ми се верува дека можеш да го направиш ова баш како што сакаш, ама можеш да одиш кај мобилниот оператор и да си побараш документ (за кој ќе си платиш) да ти дадат каде си вртел и кој ти вртел.

Член од
25 март 2012
Мислења
508
Поени од реакции
130
brojot ne e na moe licno ime,a i neznam na civo,na raka e zemen.ke mi pobarat toa?i brojot e pripejd..

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Некој да знае на samsung galaxy S3 колку пари би било стакло да се смени?

Kajgana Shop

На врв Bottom