Epa toa se vika sync. Ama neznam kako se pravi.Дали е возможно ако користиш апликација на андроид телефон каде имаш зачувано податоци, после да ги префрлиш на друг нов телефон. И ако е можно како се прави тоа.
А дали е можно како на игрите за компјутер фајлот каде го креираш твојот профил и се зачуваат податоците до каде си стигнал во играта. исти таков фајл има ли кај андроди апликацијата да го извадам јас тој фајл и после на новиот телефон кога ќе ја инсталирам апликацијата да го вметнат тој фајл со претходните зачувани податоци?Epa toa se vika sync. Ama neznam kako se pravi.
Ptebaraj sekade, vo site folderi, i vidi da ne slucajno ti se vo telefonskata memorija.Како може да најдам некои фајлови што ги имам префрлено од компјутер на меморска картичка на sony ericsson xperia x8 ?префрлив некои апликации али не можам да ги најдам во телефонот нема ништо како file manager .. ај малце помош .
Инсталирај од Play store - ES File Explorer и преку него сигурно ке ги најдеш фајловите што ги бараш.Како може да најдам некои фајлови што ги имам префрлено од компјутер на меморска картичка на sony ericsson xperia x8 ?префрлив некои апликации али не можам да ги најдам во телефонот нема ништо како file manager .. ај малце помош .
Не ми се верува дека можеш да го направиш ова баш како што сакаш, ама можеш да одиш кај мобилниот оператор и да си побараш документ (за кој ќе си платиш) да ти дадат каде си вртел и кој ти вртел.kako mozam da vratam izbrisana call log historia na mob.?!ve molam za brz odg. ocajno mi e potrebno!ili pak treba na mobilara,znaete nekoja so vrsi vakvi uslugi?i odprilika kolku bi me kostalo.fala odnapred.