AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
Ко преживи причаче Пиши вечер дека си добро, да не те носам на душаЕпа пиев, сеа ке видиме шо ќе биде
Ко преживи причаче Пиши вечер дека си добро, да не те носам на душаЕпа пиев, сеа ке видиме шо ќе биде
Поминав, немај гајлеКо преживи причаче Пиши вечер дека си добро, да не те носам на душа
увото што ти е затнато насочи го кон земја и затреси ја главата или со прстот затни го увото и одма тргај го прстот, набрзина повеќе пати. (сигурно знаеш на што мислам ) ако не помага оди на доктор таму ќе ти го одзатнат со едно како туба мала. мене 100 пати ми имаат одзатнувано. ништо страшно.Луѓее вчера бев на плажа.. И секако останав во вода цел ден и сега едното уво ми е затнато. ИЗгледа ми има останато вода во него. Мислев дека утрово ќе ми се одзатни но ништо. Како можам да го одзатнам?
Би требало да ти касни, а тоа дали ќе прокрвариш или не кај секого е различно.Вака сега.
Вчера испив апче Норлево, немам болки, гадење, крварења ни ништо друго. Како да знам дали апчето делува? Некаде читав дека после некој ден мора да прокрвариш, а некаде дека немора. И кога отприлика да ја чекам следната менструација-порано, покасно, на време?
фала на советот, но не помогна. Сепак отидов на доктор и ми го исчистија со вода.. Сум имала тесни канали па се што влегувало во увото таму останувало и на крајот се затна.увото што ти е затнато насочи го кон земја и затреси ја главата или со прстот затни го увото и одма тргај го прстот, набрзина повеќе пати. (сигурно знаеш на што мислам ) ако не помага оди на доктор таму ќе ти го одзатнат со едно како туба мала. мене 100 пати ми имаат одзатнувано. ништо страшно.
Какви хормони бе, сигурно си во пубертет, телото ти врие од хормони, што би сакал да немаш карактеристики на машко или? Се е тоа нормално, некој има повеќе, некој помалку влакна.глупо е одам на матичен и да прашам за голема влакнетост што како дали има чаре и за хормони нешто да проверувам ? иначе машко сум
некој ако има со вакво искуство нека пише
Брат бев на доктор за мочката и ми проверија крв се и океј е се среди одма тоа сега шиба како што треба. Него влакната многу брат ме иритират остај заебанцијата лошо е ова мора да се стабилизира некако.Какви хормони бе, сигурно си во пубертет, телото ти врие од хормони, што би сакал да немаш карактеристики на машко или? Се е тоа нормално, некој има повеќе, некој помалку влакна.
Тоа погоре што го пиша за мокраќата ја не би се играл со такви ствари, крв во мочка може да значи инфекција на уринарни патишта или каменче во системот. Или пак си бил дехидриран па мочката ти била поконцентрирана а на тебе ти изгледа како да имаш крв во неа. Нејсе, не се зезај со здравјето, ако приметиш да те пече или повторно да имаш крв во мокраќа, да отидеш на лекар.
Ќе се стабилизира со тек на време, сите сме поминале низ тоа. Тоа е се во физиолошки граници, мада некогаш изгледа чудно. Важно е да не придаваш премногу значење на тоа и да сфатиш дека тоа не е проблем. Сега раснеш, се развиваш, тие хормони ти се и те како важни за развојот на телото.Брат бев на доктор за мочката и ми проверија крв се и океј е се среди одма тоа сега шиба како што треба. Него влакната многу брат ме иритират остај заебанцијата лошо е ова мора да се стабилизира некако.
е истиот проблем и јас го имам со ушите чаре нема...ќе ти се затнуваат ушите почесто и барем еднаш во 5-6 месеци ќе мора да ги чистиш на доктор гадно е в крај ама то е тофала на советот, но не помогна. Сепак отидов на доктор и ми го исчистија со вода.. Сум имала тесни канали па се што влегувало во увото таму останувало и на крајот се затна.
brat jas vo posledno vreme imam problem so zeludnikot sto strasno me nervira nemozam na raad u grad da izleznam ni pa da spijam i zatoa postojano si nosam apcinja so mene .. i taka sedam u diskoteka posle 3-4 ispieni konjaka me zaboluva si vadam fino apce od zebot go goltam i si produzuvam so uste 8-9 casi konjak si odam doma fit problem nemam (mislam deka ne go osekam problemot posle ke mi se javi so vakvi kombinacii ali sto da pravam nemozam da trpam doma li da sedam ili sok da pijam )Епа пиев, сеа ке видиме шо ќе биде