Што читате додека кењате?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Обично многу брзо завршувам работа, но во тешки денови најчесто нешто за школо читкам(Биологија, Хемија).

Строго само стручна литература,хидро,термо и по некаја задача решавам од линеарна,со мали паузи пред и после прднуење кога воздивнувам:pipi:

:pos::pos::pos: пробај ќе видиш

На доместосот пиши доколку голтните побарајте медицинска помош и покажетеја етикетата на докторот. Напамет ми е научено на испит можам да одам :pos:

Имам некој списанија со половни коли од Италија што се продаваат и тоа списанија по 300 страни па се заборавам понекад.Али во последно време нешто не знам зошто али пеам додека кењам.Манијак јеби га :pos: :pos:

Прашокон за перење шо сојстоки имат .... пенана за бричење ...... тоалетната од кај е и така нешто што ќе ми се најде при рака

Или играм Free kick на мобилен, или па читам вест, дневник, зависи :toe:

Прашокон за перење шо сојстоки имат .... пенана за бричење ...... тоалетната од кај е и така нешто што ќе ми се најде при рака

:pos: :pos: :pos:

И јас едно време ги читав... на памет ги знам веќе и не ми се интересни :pos:

Затоа таквите како тебе мн. често менуваат мобилен :pos::smir:

Да ти кажам- грешка си.
Едниот ми пада во вода ( морска ами, не таа ти шо мислиш ) и ми рикна, а другиот го треснав од земја... од мака ( и повторно- НЕ, не таква мака :pos: ).

:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom