Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
83 разлика Америве. Лом ги направија. Како играат секоја им чест.

Иначе што е предноста ако пливаш во средните ленти може да ми објасни некој, пошто не сум многу упатен. :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596

Иначе што е предноста ако пливаш во средните ленти може да ми објасни некој, пошто не сум многу упатен. :)
Јас колку знам тоа не е предност , исто е , само означува дека тие најдобро време имале во полуфинале (ако пливаат за финале) ...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Добро од каде испаднаа информацииве дека во средна патека ако пливаш си во предност?
Средните патеки се добиваат ако си најбрз во квалификациите/полу-финалињата.
За најбрзо време 4та патека, второ најбрзо 5та патека, трето најбрзо 3та патека, четврто најбрзо 6та патека.....and so on.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Русите годинава се слаби , досега само 3 златни , во Пекинг имаа 23 , не ми изгледа дека ќе го постигнат овој резултат.

Американците ми се чини оваа година ќе ги надминат кинезите по златни медали, веќе ги стигнаа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
тие што пливаат во трета, четврта и петта патека се деца на антихристот.

не, стварно, не знам од кај ги копате информацииве.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ако некој го интересира Гуам го зима златото денес во Џудо:icon_mrgr:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Џудистките во 78кг ко мини сумо борачи+уживам во мечот Кореја-Франција.Корејките покажаа одлична игра,ако вака продолжат во второ не им бега победа.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Можеби ќе сме единствената нација чијшто претставници секогаш завршиле последни. Првите 6 собрани во 2 секунди, нашата 7 секунди после претпоследната. Да не пративме параолимпијци ние на Олимпијадава?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Словенија трета медаља земаа и во стрелање :cuc::cuc:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.193
Можеби ќе сме единствената нација чијшто претставници секогаш завршиле последни. Првите 6 собрани во 2 секунди, нашата 7 секунди после претпоследната. Да не пративме параолимпијци ние на Олимпијадава?
На 400м сигурно нема да завршиме последни, бидејќи има 2 атлетичарки со послабо време од нашата, а и 4 се дисквалификувани:D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Хрватска сега ја доби првата медаља сега за сега.Сребро во веслање четверец.
Ај тек сега за Хрватска треба да почне бербата на медали.
Ракометарите и ватерполистите се едни од фаворитите,а ни ракометарките ако им се поклопи не е невозможно да земат медал.Во едрење моментално држат 2 медали,но може и да ги изгубат....има уште многу таму.Сепак едричарите се најголемо разочарување на Хрватска на секоја олимпијада.Секој пат се во светскиот врв,но киксираат секогаш на ОИ.
Во таеквондо сестрите Заниновиќ имаат одлични шанси за медали и Перковиќ во диск е една од фаворитките за злато.
Од минатата оимпијада Уде во гимнастика потфрли и Пејчиќ во стрелаштво.
Штета што ја нема Бланка,тоа ќе беше 1 загарантиран медал плус.
Како и да е очекувам и после оваа олимпијада да останат најуспешната спортска нација од бивша Југославија.

Kajgana Shop

На врв Bottom