- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Види ги Мтв даваат ракомет а звук од акватик центар.
Сега имаат дуел со Србија, која мора да бара победа против нив или против Русија, така да нема да им биде лесно на Бразилците, а очигледно дека не се тоа што беа, доаѓаат нови генерации...Бразилциве во која криза влегоа, им треба чудо за да го добијат сетов.
Србите мислам дека немаат што да бараат со Бразилците, не викај дека се слаби, Јенкиве се страшно добро воиграни партали прават.Сега имаат дуел со Србија, која мора да бара победа против нив или против Русија, така да нема да им биде лесно на Бразилците, а очигледно дека не се тоа што беа, доаѓаат нови генерации...
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=7584Бидејќи бев на слава можев само да гледам што се случува на Еуроспорт.
Зошто баш кајак на диви води?ОК спорт е,ама немаше да згрешат ако даваа стрелаштво на пример во комбинација со џудо и мечување.
Изгледав гимнастика од почеток до крај,се сложувам со Адвисор,на Комова и одзедоа златен медал,а на партерот имаше далеку подобар настап од Далас.
Патем,дали може некој да ми даде снимки од финалињата во стреличарство женска поединечна конкуренција и мечување екипно кај жени?
Фала.http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=7584
Мислам дека почнува од 1/2 финале клипот Прв натпревар Корејката и Американката
Бидејќи бев на слава можев само да гледам што се случува на Еуроспорт.
Зошто баш кајак на диви води?ОК спорт е,ама немаше да згрешат ако даваа стрелаштво на пример во комбинација со џудо и мечување.
Изгледав гимнастика од почеток до крај,се сложувам со Адвисор,на Комова и одзедоа златен медал,а на партерот имаше далеку подобар настап од Далас.
Патем,дали може некој да ми даде снимки од финалињата во стрелаштво женска поединечна конкуренција и мечување екипно кај жени?
Мело уште порутинирано....9/11 за тројкаUSA .... onaka .... 40 razlika... onaka ... rutinirano... onaka ...
Conspiracy Keanu.Мело уште порутинирано....9/11 за тројка
Not sure.....Conspiracy Keanu.