Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе кој е тој Унтересее прв пат слушам за него, од каде дошол, што позиција игра, држи ли јака пи*ка ? :D

А Да му го вратиме на фиренца за јојо?

Инаку за голот шо го примивме Лусио пак заеба или така ми се чини? (5ка тој беше мислам или Маси беше овај пат? )

Masi bese 5ka on zgresi... i na predhodnata so herta imase nekoj greski samo ne tolku golemi... treba da izigra edno 2 sezoni u serie a na pozajmica negde pa ili ke go bide ili ne

Masi bese 5ka on zgresi... i na predhodnata so herta imase nekoj greski samo ne tolku golemi... treba da izigra edno 2 sezoni u serie a na pozajmica negde pa ili ke go bide ili ne
Малку ми личеше на Маси ама крш беше сликата и зато не бев сигурен.
Него не му замервам, има уште фурни леб да јади тој.
--- надополнето: 2 август 2012 во 12:39 ---
Иначе кој е тој Унтересее прв пат слушам за него, од каде дошол, што позиција игра, држи ли јака пи*ка ? :D
Младинец бе. Шо навивач на Јуве си ако не ја пратиш примаверата :D

I oficijalno e veke ..

Antonio Konte ke izleze vo sud , ke se obide da se odbrani , teskooooo veke go gledam , najveke 15meseci OUT ili NISTO !

Sudskiot proces ke se odviva mn brzo , znaci za 4-5 dena ke znaeme sto i kako ke bide.

Da se nadevame na dobro , epaaa sakaja vojna tie EVE :-)

Znaci toj Palazzi pobaral 15meseci za Konte.. lele kolku go.mrazam ptuu mater ti ebam mocko interasko ...

Палаци е гомно не зошто пробува да докаже дека Конте е виновен туку затоа што пробува да наметне нереална казна за Конте. За разлика од него, најголемиот виновник за местење добива само 4 месеци суспензија (наместо затворска казна од неколку години) а на Конте кој што наводно не пријавил му се заканува казна од 15 месеци. Каде е тука логиката?
Му посакувам на Палаци да умре во текот на судењево, најозбилно!!! Гомно едно смрдливо!!!

Кога сме кај логиката, зошто Конте е обвинет, а не и другите 23 играчи од Сиена што ја имаат истата изјава како Конте???

Кога сме кај логиката, зошто Конте е обвинет, а не и другите 23 играчи од Сиена што ја имаат истата изјава како Конте???

Сите играчи од Сиена (впрочем како и Конте) кажуваат дека појма немаат шо збора чароиот
Е сега Според паметните од федерацијата ова било баш во согласност со финтата дека ако кажат и тие би биле виновни како и Конте.
И логиката нивна вика нивните изјави се навалидни оти се кријат :sick:

клај на кантар и види како оди ова сега мене нешто ми откажва логиката изгледа

Сите играчи од Сиена (впрочем како и Конте) кажуваат дека појма немаат шо збора чароиот
Е сега Според паметните од федерацијата ова било баш во согласност со финтата дека ако кажат и тие би биле виновни како и Конте.
И логиката нивна вика нивните изјави се навалидни оти се кријат :sick:

клај на кантар и види како оди ова сега мене нешто ми откажва логиката изгледа
На други им откажала логиката, божем знаат дека се кријат, ама не ги гонат...
И фудбалерите и Конте се од ист тим и имаат иста изјава, ама само на еден се намерачиле...
--- надополнето: 2 август 2012 во 18:59 ---
Инаку последната пријателска пред Наполи ја играме во Сабота, 20:45 (Скај Спорт Италија, Суперспорт Алб)

Sabota prijatelska so Malaga koi imaat mn problemi . Znaci i ovaa godina ke igrame eden natprevar vo Salerno - Stadio Arecchi , koj ke bide ispolnet do posledno mesto , tamu Juve ima mn navivaci .

Palazzi da ti***************** :гомце:
Ne ni davat da se kreneme PODOBRO BOJKOT NA SERIA A :cenzura:

Eden spanjolski sajt pisuva :

JUVENTUS SAM PROTIV EDNA GOMNA DRZAVA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom