Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Иначе кој е тој Унтересее прв пат слушам за него, од каде дошол, што позиција игра, држи ли јака пи*ка ? :D

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
А Да му го вратиме на фиренца за јојо?

Инаку за голот шо го примивме Лусио пак заеба или така ми се чини? (5ка тој беше мислам или Маси беше овај пат? )
Masi bese 5ka on zgresi... i na predhodnata so herta imase nekoj greski samo ne tolku golemi... treba da izigra edno 2 sezoni u serie a na pozajmica negde pa ili ke go bide ili ne

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Masi bese 5ka on zgresi... i na predhodnata so herta imase nekoj greski samo ne tolku golemi... treba da izigra edno 2 sezoni u serie a na pozajmica negde pa ili ke go bide ili ne
Малку ми личеше на Маси ама крш беше сликата и зато не бев сигурен.
Него не му замервам, има уште фурни леб да јади тој.
--- надополнето: 2 август 2012 во 12:39 ---
Иначе кој е тој Унтересее прв пат слушам за него, од каде дошол, што позиција игра, држи ли јака пи*ка ? :D
Младинец бе. Шо навивач на Јуве си ако не ја пратиш примаверата :D

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
I oficijalno e veke ..

Antonio Konte ke izleze vo sud , ke se obide da se odbrani , teskooooo veke go gledam , najveke 15meseci OUT ili NISTO !

Sudskiot proces ke se odviva mn brzo , znaci za 4-5 dena ke znaeme sto i kako ke bide.

Da se nadevame na dobro , epaaa sakaja vojna tie EVE :)

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Znaci toj Palazzi pobaral 15meseci za Konte.. lele kolku go.mrazam ptuu mater ti ebam mocko interasko ...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Палаци е гомно не зошто пробува да докаже дека Конте е виновен туку затоа што пробува да наметне нереална казна за Конте. За разлика од него, најголемиот виновник за местење добива само 4 месеци суспензија (наместо затворска казна од неколку години) а на Конте кој што наводно не пријавил му се заканува казна од 15 месеци. Каде е тука логиката?
Му посакувам на Палаци да умре во текот на судењево, најозбилно!!! Гомно едно смрдливо!!!

A

apidrone

Гостин
А кој е Палаци и кој фактор (читај: курац) е он у причава?

G

grande-juve

Гостин
Кога сме кај логиката, зошто Конте е обвинет, а не и другите 23 играчи од Сиена што ја имаат истата изјава како Конте???

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Кога сме кај логиката, зошто Конте е обвинет, а не и другите 23 играчи од Сиена што ја имаат истата изјава како Конте???
Сите играчи од Сиена (впрочем како и Конте) кажуваат дека појма немаат шо збора чароиот
Е сега Според паметните од федерацијата ова било баш во согласност со финтата дека ако кажат и тие би биле виновни како и Конте.
И логиката нивна вика нивните изјави се навалидни оти се кријат :sick:

клај на кантар и види како оди ова сега мене нешто ми откажва логиката изгледа

G

grande-juve

Гостин
Сите играчи од Сиена (впрочем како и Конте) кажуваат дека појма немаат шо збора чароиот
Е сега Според паметните од федерацијата ова било баш во согласност со финтата дека ако кажат и тие би биле виновни како и Конте.
И логиката нивна вика нивните изјави се навалидни оти се кријат :sick:

клај на кантар и види како оди ова сега мене нешто ми откажва логиката изгледа
На други им откажала логиката, божем знаат дека се кријат, ама не ги гонат...
И фудбалерите и Конте се од ист тим и имаат иста изјава, ама само на еден се намерачиле...
--- надополнето: 2 август 2012 во 18:59 ---
Инаку последната пријателска пред Наполи ја играме во Сабота, 20:45 (Скај Спорт Италија, Суперспорт Алб)

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Sabota prijatelska so Malaga koi imaat mn problemi . Znaci i ovaa godina ke igrame eden natprevar vo Salerno - Stadio Arecchi , koj ke bide ispolnet do posledno mesto , tamu Juve ima mn navivaci .

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Palazzi da ti***************** :гомце:
Ne ni davat da se kreneme PODOBRO BOJKOT NA SERIA A :cenzura:

ADP

Член од