Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Иначе кој е тој Унтересее прв пат слушам за него, од каде дошол, што позиција игра, држи ли јака пи*ка ?
Masi bese 5ka on zgresi... i na predhodnata so herta imase nekoj greski samo ne tolku golemi... treba da izigra edno 2 sezoni u serie a na pozajmica negde pa ili ke go bide ili neА Да му го вратиме на фиренца за јојо?
Инаку за голот шо го примивме Лусио пак заеба или така ми се чини? (5ка тој беше мислам или Маси беше овај пат? )
Малку ми личеше на Маси ама крш беше сликата и зато не бев сигурен.Masi bese 5ka on zgresi... i na predhodnata so herta imase nekoj greski samo ne tolku golemi... treba da izigra edno 2 sezoni u serie a na pozajmica negde pa ili ke go bide ili ne
Младинец бе. Шо навивач на Јуве си ако не ја пратиш примавератаИначе кој е тој Унтересее прв пат слушам за него, од каде дошол, што позиција игра, држи ли јака пи*ка ?
Пеерче на таа трибина не се ватрените навивачи може да се слушне ако подвикнеДа бе сите навивачи ќе заќутат, кога Конте ќе почне да збори
Сите играчи од Сиена (впрочем како и Конте) кажуваат дека појма немаат шо збора чароиотКога сме кај логиката, зошто Конте е обвинет, а не и другите 23 играчи од Сиена што ја имаат истата изјава како Конте???
На други им откажала логиката, божем знаат дека се кријат, ама не ги гонат...Сите играчи од Сиена (впрочем како и Конте) кажуваат дека појма немаат шо збора чароиот
Е сега Според паметните од федерацијата ова било баш во согласност со финтата дека ако кажат и тие би биле виновни како и Конте.
И логиката нивна вика нивните изјави се навалидни оти се кријат
клај на кантар и види како оди ова сега мене нешто ми откажва логиката изгледа