Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Имам работа па чат пат ѕиркам во стримот и од она што можев да видам Џовинко ќе биде огромно засилување за Јуве сезонава.

Имав проблеми со нетот па сеа ја пуштив,кажете нешто играта како е...
ко без ќеф играт,се гледа дека не им е сеедно шо се дешава со клубот. Маркизио излезе заради повреда,да се надеваме дека не е сериозно

Абе некако каша попара е формацијава, односно играчите несоодветно поставени во неа... Лихт игра централно, Падоин и Асамоа крила, Мароне централен бек ... Иди играј после ..

Ја само еден заклучок имам: Треба јак напаѓач. Матри е добар, ама на Јуве му треба нешто повеќе, ако сака да постигне повеќе, а амбициите тоа и го велат.

Изедначена игра, ние малку поконретни, Џовинко солиден, Матри утна чиста шанса, Маркизио излезе поради повреда (може и замор беше), Конте не води, и тоа одприлика...

Пирло се забради,и то новина :icon_mrgr:
--- надополнето: 1 август 2012 во 20:07 ---
една од ситуаациите зошто ни треба класа играч и лидер на тимот. Не жалете пари за Ван Перси,ќе се врати таја инвестиција од дресој,реклами,спонзори и пред се Лига на Шампиони

Ту бе Матри ни пенал не даде:icon_mrgr: дај боже да им го тутнеме на Милан:)

читам Пирло се забрадил.

плис да не се замонаши... плис да не се замонаши...:icon_mrgr:

Кој малер сум .. гледав се до 86 мин па отидов да се бањам, не почекав уште 5 мин да видам 2-та гола :mad:
Инаку браво за Красич, мило ми е за дечкото, зошто сакам да остане :)

Сепак голот беше 90% на Untersee, тоа е прав центаршут, а од друга страна, Красич покажа што треба да прават Матри и Кваљарела, да дадат гол :)

Не го гледав прво,како што ве читав не сме играле ништо посебно али од ова второ што го гледав задоволен сум,бевме боље,нереализиран пенал на Матри и неколку добри шанси,Красиќ се нафура не му се иде:) Погба дебитираше:)

Мислам дека со овој гол Красиќ дефинитивно ќе остане кај нас. Можеби нема да игра прва постава, ама ќе биде добар за од клупа. Џио ќе биде едно од најдобрите засилувања летово (y)

Ovoj Pogba dobar bil be (y)
Inace ladenje na madinjata bese ova se do 88-ma koga primivme gol pa stisnavme napravivme pritisok i odma 1-1:D.
Mora pass igrata da se popravi pola topki beskorisni bea.Kako i da e da ne im zameruvame mniogu znaeme vo kakva situacija e klubot i ova so go izigraa ne bese loso :)

ВАЖНО - ПЕТОК 03.08 ОД 19 ДО 21 ЧАСОТ,ДВА ТЕРМИНА ВО МОНДАНО СПОРТ ВО СКЛОП НА ЈОСИП БРОЗ ГИМНАЗИЈАТА ЗА ФУДБАЛ НА ТЕПИХ.КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ И ДА ОДБЕРЕМЕ КОЈ БИ ИГРАЛ ЗА НАШИОТ ФАН КЛУБ ПРОТИВ ДРУГИ ФАН КЛУБОВИ.
Земете си и пари со вас затоа што термините се плаќаат.

Организира: JuventusMK.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom