Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Ова ќе биде најлошото нешто што ќе го направат. Кај не ни треба толку Силва, уште па ќе треба и нов напаѓач да бараат да купуваат. Па трошење за него 40+ милиони, додека се уклопи и дали ќе се уклопи. Непотребно нешто е ова.
лошо ќе биде да дојде некој расен напаѓач нели..малку пцофки удираше лани по Игуаин.....и ти и сите други..а за Силва не почнувам муабет,оти е компјутер :D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

:)

БТВ кога играме против Галакси и во колку саат?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407

Dembele od Fulam ke bide plan B dokolku Modric ne dojde.. Wtf im e u posledno vreme so glupive spekulacii, duri pisuva deka lica od Real se sretnale so negoviot agent.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.112
Летово најдосадно е да си навивач на Реал убедливо.
Ај да не бидам оф-топик вечер во 04:30 играме против Галакси?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Гледам никој не спомна за ова:
Легендата Роберто Карлос замина во пензија
Текст: Kајгана/Макфакс
Легендарниот бразилски фудбалер, Роберто Карлос, официјално стави крај на својата кариера, соопштија од неговиот последен клуб Анжи од Махачкала.

„Карлос е врвен фудбалер, но за жал тој нема да игра повеќе. Сепак, ќе остане во клубот со цел да помогне во развојот на фудбалот во регионот“- изјави тренерот на Анжи, Гус Хидинк.
Бразилецот одлуката за пензионирање ја донесе на почетокот на годината, а сега ја очекува лиценцата за да стане помошник тренер во Анжи.
Карлос во Европа пристигна во 1995 година од Палмеирас, по една година мината во Интер. Потоа цели 11 години беше дел од Реал Мадрид. Со „кралскиот клуб“ освои три титули во Лигата на шампиони и четири во домашното првенство.
Во текот на кариерата Карлос исто така има играно за Фенербахче и Коринтијанс.
За бразилската репрезентација има одиграно 125 натпревари и постигнато 11 погодоци. Роберто Карлос со „кариоките“ стана светски првак во 2002 година.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ме мрзи да вртим наназад, сега се враќам од одмор, па ако може некој да ми каже дали има нешто ново и дали изигравмо некоја пријателска освен оние против Овиедо и Бенфика?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ме мрзи да вртим наназад, сега се враќам од одмор, па ако може некој да ми каже дали има нешто ново и дали изигравмо некоја пријателска освен оние против Овиедо и Бенфика?
За 3 сати ке играме со ЛА Галакси :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Real Madrid's starting XI in first half: Casillas, Nacho, Albiol, Varane, Coentrão, Xabi Alonso, Lass, Kaká, Di María, Callejón, Higuaín.

Погодете кај ќе игра Сахин
Real Madrid's starting XI in second half: Adán, Arbeloa, Pepe, Ramos, Sahin, Granero, Khedira, Özil, Cristiano Ronaldo, Benzema,Morata.

како намерно да го брка Мурињо

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.112
Леле Начо топка давање, браво за детево!

EDIT: Ди Марија бил бе! :P

Kajgana Shop

На врв Bottom