Абе не зезај кои ситници, се убија од грешавање знамиња, сега пливањето мажите со жените ги испомешаа, па корејката во мечување кога им заглавил саатот.Волонтери работат се, што е и поентата на олимпизмот. За мене тој чин е за поздравување и не замерувам на ситници.
Па и тоа со знамињата и имињата го работат волонтери, само обезбедувањето е платено Не знам, бев јас волонтер во 2004, интересно е како имаш шанса да им помагаш на сите оние спортисти а никој не ти се дере ако закасниш секунда со легитимацијата и слично искуство плус ќе е тоа поготово за помладите волонтери.Абе не зезај кои ситници, се убија од грешавање знамиња, сега пливањето мажите со жените ги испомешаа, па корејката во мечување кога им заглавил саатот.
Претераа, а само 5 дена се одржува Олимпијадава.
Има, ХРТ2, кај што денеска се им е снимка, или вчера.Нема крај на глупоста МТВ даваат Шпанија-Мароко фудбал, двете се испаднати... Изгледа и не можат да бираат тоа им било закупено ама ваква мизерна програма тешко дека има некоја телевизија од соседството.
Беше волонтер во Атина?Па и тоа со знамињата и имињата го работат волонтери, само обезбедувањето е платено Не знам, бев јас волонтер во 2004, интересно е како имаш шанса да им помагаш на сите оние спортисти а никој не ти се дере ако закасниш секунда со легитимацијата и слично искуство плус ќе е тоа поготово за помладите волонтери.
Тоа е поради настапите на нивните репрезентативци и поради Динамо кој играше квалификации за ЛШ.Има, ХРТ2, кај што денеска се им е снимка, или вчера.
Да, пиши пп ако те интересира нешто.Беше волонтер во Атина?
Па многу јасно дека е ради тоа, Хрватска има четири тима во екипни спортови, мажи и жени ракомет, жени баскет и мажи ватерполо. Далеку се од МТВ тие, овие нашиве таман тргнаа како што треба со Европското и сега тотално се посрамотија со програмава.Тоа е поради настапите на нивните репрезентативци и поради Динамо кој играше квалификации за ЛШ.
Тоа зашто собраа од стрелаштво многу. Секад се у меѓу првите 10, се дур не почне атлетика, каде што САД, Русија, Јамајка и овие афричкиве земји да ќаруваат медали.Многу кратко финале,оваа Ким првите 5 поени ги доби на иста цака,ова Русинкава не си смени тактика.
Јужна Кореја е многу пријатно изненадување,меѓу првите 5 земји по број на освоени медали сега за сега.