Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Волонтери работат се, што е и поентата на олимпизмот. За мене тој чин е за поздравување и не замерувам на ситници.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
КИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИМ!!!!!!!!!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Волонтери работат се, што е и поентата на олимпизмот. За мене тој чин е за поздравување и не замерувам на ситници.
Абе не зезај кои ситници, се убија од грешавање знамиња, сега пливањето мажите со жените ги испомешаа, па корејката во мечување кога им заглавил саатот.
Претераа, а само 5 дена се одржува Олимпијадава.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Многу кратко финале,оваа Ким првите 5 поени ги доби на иста цака,ова Русинкава не си смени тактика.

Јужна Кореја е многу пријатно изненадување,меѓу првите 5 земји по број на освоени медали сега за сега.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Абе не зезај кои ситници, се убија од грешавање знамиња, сега пливањето мажите со жените ги испомешаа, па корејката во мечување кога им заглавил саатот.
Претераа, а само 5 дена се одржува Олимпијадава.
Па и тоа со знамињата и имињата го работат волонтери, само обезбедувањето е платено :) Не знам, бев јас волонтер во 2004, интересно е како имаш шанса да им помагаш на сите оние спортисти а никој не ти се дере ако закасниш секунда со легитимацијата и слично :) :) :) :) искуство плус ќе е тоа поготово за помладите волонтери.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.209
Нема крај на глупоста МТВ даваат Шпанија-Мароко фудбал, двете се испаднати... Изгледа и не можат да бираат тоа им било закупено ама ваква мизерна програма тешко дека има некоја телевизија од соседството.
Има, ХРТ2, кај што денеска се им е снимка, или вчера.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Па и тоа со знамињата и имињата го работат волонтери, само обезбедувањето е платено :) Не знам, бев јас волонтер во 2004, интересно е како имаш шанса да им помагаш на сите оние спортисти а никој не ти се дере ако закасниш секунда со легитимацијата и слично :) :) :) :) искуство плус ќе е тоа поготово за помладите волонтери.
Беше волонтер во Атина?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Тоа е поради настапите на нивните репрезентативци и поради Динамо кој играше квалификации за ЛШ.
Па многу јасно дека е ради тоа, Хрватска има четири тима во екипни спортови, мажи и жени ракомет, жени баскет и мажи ватерполо. Далеку се од МТВ тие, овие нашиве таман тргнаа како што треба со Европското и сега тотално се посрамотија со програмава.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Многу кратко финале,оваа Ким првите 5 поени ги доби на иста цака,ова Русинкава не си смени тактика.

Јужна Кореја е многу пријатно изненадување,меѓу првите 5 земји по број на освоени медали сега за сега.
Тоа зашто собраа од стрелаштво многу. Секад се у меѓу првите 10, се дур не почне атлетика, каде што САД, Русија, Јамајка и овие афричкиве земји да ќаруваат медали.

Kajgana Shop

На врв Bottom