Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А ко шо читам, Белами на излезна врата на Енфилд, а?
И тој, а?
Нека ја продајт и вратата Роџерс, да нема од кај да излегват играчите после.
Меѓутоа, здрави живи, со Џо Кол напред во нов поход на премиер лигата.

breaking news> Ливерпул заинтересиран за Јон Дал Томасон.
Breaking се, пошо ко шо ми гледат работава, некој ќе бидит искршен од мавање. А, Rosemberg?

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Агер 80% заминува а ??? ах бреее тоа е реалност со таков тим такви звезди неможеме да ги задржиме ама па цената 15 милиони! ако Силва вредеше 40 овој нека вреди 25-30

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Агер 80% заминува а ??? ах бреее тоа е реалност со таков тим такви звезди неможеме да ги задржиме ама па цената 15 милиони! ако Силва вредеше 40 овој нека вреди 25-30
Кај ги извади тие 80% жити све? Имаат пратено понуда... сме одбиле... пратиле друга понуда... сме одбиле... како е ова 80% жити све? Нити он побарал трансфер нити сме прифатиле понуда...

S

Stivie G

Гостин
Ако замине Агер толку од нашата добра одбрана. Неговото место никој нема да го пополни. Секој од одбраната нека замине само Агер да не го чепкат. Ќе биде истото како што не најдовме замена за Торес па се тешевме со просечните(ако може и такви да се кажат) изданија на Керол.
Белами :place:. Најборбениот играч кој го имаме во тимот. Би било штета да го дадеме во ова моментална форма.
Гастон Рамирез НЕМА ДА ДОЈДЕ во Ливерпул.
Аквилани не е во тимот за натпреварот утре значи е пред излезната врата, Керол е вклучен во тимот.
Исто и Сусо и Пачеко ги нема. Сусо со ваквиот третман е се поблиску до заминување од тимот а мислам дека и договорот му истекува за една година.

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Керол не отпатувал за натпреварот утре ! ај кој има список на играчи кој отпатувале за утре ? ме интерсира

S

Stivie G

Гостин
Не ја видов најновата информација дека не отпатувал ;). Значи му се ближи крајот на најскапиот играч во историјата на тимот :icon_mrgr:.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Ако де....Керол нека го продадат а во меѓувреме Роџерс ќе се мисири ваму како бил одличен играч и како секој би го посакал. Истото и за Аквилани мада плачипичкава би ја шутнал уште сега одма од тимот. Иако и тој а и Роџерс ќе изјавуваат како Аквилани бил потребен на тимот и како Аквилани сакал да остани. Пачеко не го вклучиле во тимот. Па ни Сусо. Јас да сум како нив одма ќе си одам. Агер ќе го продавале? Па цел тим нека го продадат. Најбитното е Кол и Спиринг да ги задржат (y)

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
ДА стварно незнам што просперитет гледаат во овој Спиринг ??? кога дечкото доби 1 000 000 шанси и не успеа ...
Ајде испадна и една шпекулација дека скоро се било договорено со Ален се надевам дека со неговото доагање ке лета Спиринг!

А за Керол воошто не се замарам ! ако отиде во англски клуб ке игра против нас ! тогаш најубаво ке го видиме неговиот квалитет.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
ДА стварно незнам што просперитет гледаат во овој Спиринг ??? кога дечкото доби 1 000 000 шанси и не успеа ...
Ајде испадна и една шпекулација дека скоро се било договорено со Ален се надевам дека со неговото доагање ке лета Спиринг!

А за Керол воошто не се замарам ! ако отиде во англски клуб ке игра против нас ! тогаш најубаво ке го видиме неговиот квалитет.
Не знам дали беше роден ти тогаш (акординг ту сам лоџикс), ама Ливерпул многу убаво го памти Керол како противник.

Инаку, јас сеуште не можам да сфатам како медиумиве уште не можат да пробијат што прави Брендан... за пола тим има реални муабети дека ќе си оди, ама работа во тајност си е работа во тајност, секоја чест.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Не знам дали беше роден ти тогаш (акординг ту сам лоџикс), ама Ливерпул многу убаво го памти Керол како противник.

Инаку, јас сеуште не можам да сфатам како медиумиве уште не можат да пробијат што прави Брендан... за пола тим има реални муабети дека ќе си оди, ама работа во тајност си е работа во тајност, секоја чест.
И на крајот оправдувањето од типот - абе не ми беше потребен играчот, не ми се вклопуваше во стратегијата (y) Браво Брендане :coffee:
--- надополнето: 1 август 2012 во 15:10 ---

Не го виде досега? На пример во Њукасл сам не реши кога загубивме со 3-1. Има тој потенцијал само никако да налета на соодветен менаџер. На едниот не му се вклопувал во стратегијата, другиот го купи за 40 милиони и го седна на клупа, а третиот пак беше приморан да го продава
Инаку ако е вистина за Ален ( се надевам дека е) нека ни е честит трансферот. Добар играч и се надевам ќе летаат некои од непотребните играчи. Само немој да слушнам дека сме платиле преку 10 милиони за Ален. Инаку жените......

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И на крајот оправдувањето од типот - абе не ми беше потребен играчот, не ми се вклопуваше во стратегијата (y) Браво Брендане :coffee:
Мислам дека единствено Реина му се вклопувал во новата концепција (испишана на 150 и кусур страници, која беше доставена до најблиските супер маркети, како и до самиот Хенри, кој абер нема од фудбалска стратегија, освен да ги натера Џери и Кара да се сликаат со шевролет)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не го виде досега? На пример во Њукасл сам не реши кога загубивме со 3-1. Има тој потенцијал само никако да налета на соодветен менаџер. На едниот не му се вклопувал во стратегијата, другиот го купи за 40 милиони и го седна на клупа, а третиот пак беше приморан да го продава
Инаку ако е вистина за Ален ( се надевам дека е) нека ни е честит трансферот. Добар играч и се надевам ќе летаат некои од непотребните играчи. Само немој да слушнам дека сме платиле преку 10 милиони за Ален. Инаку жените......

На кој еден на кој втор на кој трет!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Мислам дека единствено Реина му се вклопувал во новата концепција (испишана на 150 и кусур страници, која беше доставена до најблиските супер маркети, како и до самиот Хенри, кој абер нема од фудбалска стратегија, освен да ги натера Џери и Кара да се сликаат со шевролет)
Грешка си! После најавите и обидите да игра без напаѓач односно со лажна деветка ,слушнав дека сега Роџерс ќе пробувал да игра без голман, односно со лажна единица (во случајов 25ка). :icon_lol: Најсериозен кандидат за местото бил Енрике, а после него Карагер и Суарез. Следно изгледа е играње без одбрана (y) Затоа Агер ќе го продаваме :coffee:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Шо ви е бе на сите шо не пишувате денеска, љубоморен ме прајте а???? :D
Ние сме најлудиот фан клуб на кајгана (no dissrespect for the others :D ) ама кај има навивач како Biafran Jet Set кој ги пишува најинтересните-негативни коментари за својот клуб, кај има навивач на клуб како Rosemberg кој на секој играч и тренер досега на Ливерпул му има опцуено нешто женско што му оди по двор :D, кој има навивач како RickyLFC9 кој ги дава најдобрите анализи за натпреварите, за играчите, и сите останати кои се на форумов :D, кој има навивач како Stivie G кој и во добро и во лошо на темата за Премиер Лига го брани Ливерпул од злото, овај од другите де мислев :D. Да сме живи и здрави сите уште многу години, и сите заедно овде да прославиме уште многу титули на Ливерпул.YNWA
А ја бе??:(

Kajgana Shop

На врв Bottom