Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Ви ги разбирам емоциите према Кени , ама емоциите према Керол никако .
Нели свативте дека е само едно промашување кој е платем премногу пари , 42 натпревари ако се малку за да се докаже тогаш колку да му дадеме до 30 години а ?
Јас воопшто не се секирам дали Керол замине или не ....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Од тоа што знам ,Суарез зима 80К .. Агер и Шкртел по 65К..Џерард -125К (толку му беше последниот ,незнам дали му е продолжен од тогаш).. Реина- 95К, За Џонсон се збореше дека кога сме го купиме сме понудиме 139К е сега незнам дали му се намалени од тогаш.. Керол -80К.
--- надополнето: 30 јули 2012 во 19:47 ---

Борини читам дека е на 30К .. Хендо - 60К..
Незнам колку ти се веродостојни податоциве оти досега за ниту еден договор Ливерпул немаше објавено ни колку ќе биди долг договорот, ни колку ќе зема играчот....

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ви ги разбирам емоциите према Кени , ама емоциите према Керол никако .
Нели свативте дека е само едно промашување кој е платем премногу пари , 42 натпревари ако се малку за да се докаже тогаш колку да му дадеме до 30 години а ?
Јас воопшто не се секирам дали Керол замине или не ....
Значи не го сакав Керол и пред да дојде а и сега не го сакам. Ама промашување? Извини молим те колку шанса доби од Кени толку и изигра. Не е лесно да играш со камења у среден ред а да си 2 м напаѓач. Не е он Суарез па земи ја топката и пројди 2-3 играчи. Треба некој да му намести и да погоди. Каков среден ред имавме добро е што уопште не испаднавме лани. Оваа година иста приказна ќе биде.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Незнам колку ти се веродостојни податоциве оти досега за ниту еден договор Ливерпул немаше објавено ни колку ќе биди долг договорот, ни колку ќе зема играчот....
Информациите се од англиските весници.. Сеа колку се точни незнам али негде приближни се..

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Гледам Аква многу го браните. Али и Хоџсон и Кени, па сега и Роџерс ако го испрати на друго место, тоа веќе нема логика да е до тоа што не му се дава шанса. Па со три комплетно различни менаџери да се има истата судбина секоја сезона... не ќе да е до недавање шанса. Очигледно до него е и нејќе да игра за нас...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
парт 2 е Аквилани, овај е третото продолжение такозвано ''каменот на мудроста''
Мене Аква како прав жабар ми делува дека не му се играше за Ливерпул уште од кога дојде тука. А Кин и Керол сакаат да се докажат ама од чудни причини после 2 утакмици почнуваат да греат клупа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Да платиш 40 милиони евра за напаѓач и после година ипол да го пратиш на позајмица за 2 милиони е тешка глупост и неспособност :tapp::tapp: За вакво нешто јас дури и откази би делел. Срамота. Роџерс вели Керол и Аквилани ќе останеле а ваму во весниците секој ден се поврзуваат со заминувања. Ако заминат ќе испадни дека лажи Роџерс

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Да платиш 40 милиони евра за напаѓач и после година ипол да го пратиш на позајмица за 2 милиони е тешка глупост и неспособност :tapp::tapp: За вакво нешто јас дури и откази би делел. Срамота. Роџерс вели Керол и Аквилани ќе останеле а ваму во весниците секој ден се поврзуваат со заминувања. Ако заминат ќе испадни дека лажи Роџерс
Роџерс моментално е зафатен со пишувањето на неговиот нов роман (очекуван бестселер) наречен „Коњ си е коњ, па и на ливадата Енфилд“. Нема време да се занимава со играчки кадри и останати глупости. Има време за тоа, знајте кај е септември? Ехееее...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
100 пати имаме праено муабет за ова. Роџерс не е крив Керол што е платен 40 милиони. Тој беше засилување на Кени. Роџерс ќе биди одговорен за Борини и за другите засилувања кои тој ќе ги купи, ако смета оти Керол не му е потребен нека го продади и тоа е тоа, и аман со овај Керол сите го сакате заради неговата физичка конструкција а реалноста е оти барем досега ни 5 милиони не оправда од тие 40.....толку не жалите Агер ако си замини кој со години наназад ни е столб на одбраната, за Керол бунт кренавте.....

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Koлпити ...
уште деветнајсе дена ,а ние со Борини останавме само ... ама да не заборавиме нашите работаат тајно :pipi:
Од толку тајно работење слушнав ФБИ и ЦИА се заинтересирале за нив па можи и ќе ги земат во своите редови. Им требале вакви луѓе кои знаат тајно да работат
--- надополнето: 31 јули 2012 во 15:18 ---
100 пати имаме праено муабет за ова. Роџерс не е крив Керол што е платен 40 милиони. Тој беше засилување на Кени. Роџерс ќе биди одговорен за Борини и за другите засилувања кои тој ќе ги купи, ако смета оти Керол не му е потребен нека го продади и тоа е тоа, и аман со овај Керол сите го сакате заради неговата физичка конструкција а реалноста е оти барем досега ни 5 милиони не оправда од тие 40.....толку не жалите Агер ако си замини кој со години наназад ни е столб на одбраната, за Керол бунт кренавте.....
Добро.....јас сум крив.
--- надополнето: 31 јули 2012 во 16:32 ---
Утре Британија против Уругвај. Една ќе испадни така да или Рамирез или Ален овие дена ќе го лапниме. Освен ако шефот не одлучи дека е рано за трансфери и треба да почекаме до на зима да видиме како ќе одат работите

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Шо ви е бе на сите шо не пишувате денеска, љубоморен ме прајте а???? :D
Ние сме најлудиот фан клуб на кајгана (no dissrespect for the others :D ) ама кај има навивач како Biafran Jet Set кој ги пишува најинтересните-негативни коментари за својот клуб, кај има навивач на клуб како Rosemberg кој на секој играч и тренер досега на Ливерпул му има опцуено нешто женско што му оди по двор :D, кој има навивач како RickyLFC9 кој ги дава најдобрите анализи за натпреварите, за играчите, и сите останати кои се на форумов :D, кој има навивач како Stivie G кој и во добро и во лошо на темата за Премиер Лига го брани Ливерпул од злото, овај од другите де мислев :D. Да сме живи и здрави сите уште многу години, и сите заедно овде да прославиме уште многу титули на Ливерпул.YNWA

Kajgana Shop

На врв Bottom