Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.605
- Поени од реакции
- 22.610
^ Чекај не разбирам? Треба да платиме 100 денари за да ги гледаме? Па зарем не е пологично тие на нас да ни платат по 100 денари да ги гледаме?
Да бе и гратис лижавче ќе ти дадат пред влез, не се секирај^ Чекај не разбирам? Треба да платиме 100 денари за да ги гледаме? Па зарем не е пологично тие на нас да ни платат по 100 денари да ги гледаме?
Пандев, Тричко, Трајковски, Ибраими, итн, итн... сите тие на некој начин ти се среден ред Тие четворица што уствари се декларирани како среден ред се деструктивци... DM.Составов 4 играчи среден ред и онака не форсираат среден ред нашиве дабици само знаат да ја шутнат од назад кон напаѓачите кај ке оди нека оди топката ! Ќе се посериме на квалификацииве !
Абе џабе е ... не ни бега претпоследно место на табелата ... уште ко го видов овај фризураваго земаат него а не го земаат Ѓуровски што парче прави таму кина кореа кај е ...Пандев, Тричко, Трајковски, Ибраими, итн, итн... сите тие на некој начин ти се среден ред Тие четворица што уствари се декларирани како среден ред се деструктивци... DM.
Koj според тебе би требало да се земе во составот?Абе џабе е ... не ни бега претпоследно место на табелата ... уште ко го видов овај фризурава
Фазли ??? Фазли пред Ѓуровски??Koj според тебе би требало да се земе во составот?
Па ова моментално ни е најдоброто кое го имаме, максимумот, други и неаме. Не само терајте инат.
Шумуликовски пред Ѓуровски (?).. исто му доаѓа, за еден што не го викнале кој игра во вукојебина за пријателски меч, ама мене апсолутно не ме тангира.Фазли ??? Фазли пред Ѓуровски??
Па и шумуликовски пред Ѓуровски не треба да го викаат ... али ме интересира шо му е филмот со Фазли .. бог да чува ретардирани селектори уште поретардирани се тие во УО на ФФМ !Шумуликовски пред Ѓуровски (?).. исто му доаѓа, за еден што не го викнале кој игра во вукојебина за пријателски меч, ама мене апсолутно не ме тангира.
Бај д веј, Стојков потпишал Зоб Ахан од Иран.
Без разлика на составот, посерувањето ни е загарантирано.Ќе се посериме на квалификацииве !
Eхх да беше сега Ќиро Блажевич место овој Ташаков друга приказна ке беше според мене . Друго е да ти е селектор човек што е од балканов или од македонија и што може да се разбере на јазик кој е сличен на нашиов а не овој да бара совети од Бабунски кој како што кажа ти ни формата им ја видел ни кој игра кој не игра ... ејј Марио Ѓуровски е засега најдобриот фудбалер наш што покажал нешто изминатиов период звер е дечкото и да не го повикаат барем на пријателска а за квалификации тешко со вакви глупаци подобро Фазли да игра така мислат тие !Тошак да му се удрат клоците и да се постави некој наш селектор кој тро повеќе ги познава фудбалерите, а Бабунски да не се меша во А тимот.
Нити форма им видел, нити број на одиграни натреевари, ама затоа што платиле ги викнал во реперезентација. И да се постави правило да има репрезентативци од домашно првенство. Колку и да е слаба лигата не може да не најде нити еден фудбалер кој покажал добри игри па макар за да влезе и 10 минути или да грее клупа.
Чекај! Озбилно мислиш дека Тошак нешто одлучува во репрезентацијата? И состав и се.. тоа е работа на одредени луѓе 'од горе'. Ставен е странски селектор баш затоа што нема да се меша во тоа.Тошак да му се удрат клоците и да се постави некој наш селектор кој тро повеќе ги познава фудбалерите, а Бабунски да не се меша во А тимот.
Нити форма им видел, нити број на одиграни натреевари, ама затоа што платиле ги викнал во реперезентација. И да се постави правило да има репрезентативци од домашно првенство. Колку и да е слаба лигата не може да не најде нити еден фудбалер кој покажал добри игри па макар за да влезе и 10 минути или да грее клупа.