stefcho24Другар јас сакам со тебе 1 на 1 ! како си потпишан да те најдам?
ти пратив понуда, ајде да се пресметаме !stefcho24
Ти го испратив никот по поракаНекој доброволец за Lol 1 на 1 да му ја скршам кичмата ??? САМБАДИ , ЕНИБАДИ БАДИ ???
Кој ви е ад кери?Нов турнир ке има најверојатно во зима, па еве еден повик и тука за тимско организирање - бараме двајца членови во тим со тоа што мора да бидат/ имаат:
-Акаунт на Вест
-Акаунт левел 30
-Фул рунови за позиции кои се наведени подолу
-1600 ело+
-Најмалку 300 изиграни ранк партии
-main roles да бидат ap carry или jungler (ad carry, supporter, и top solo имаме)
-Да биде од Скопје (не дискриминирам, само сакам да биде поблиску за да можеме да играме во Ентер/ инсомниа/ сет некад)
-Да има добра воља, ентузијазам и чувство за забава
Заинтересираните кои ги исполнуваат условите нека ми пишат ПП, по што ќе добијат имиња од акаунтите и ќе биде договорена пробна партија.
Во случај на повеќе пријавени (од двајца) услови за избраникот ќе бидат:
-Висина на ело
-Висина на одиграни ранк партии
--- надополнето: 30 јули 2012 во 12:18 ---
За да ви ја зачинам уште малце работава ние сме тројца од кои АД - 1950 ело, саппорт - 1600 ело, топ соло 1650 ело. Ајмо луѓе...
извини неможам да пишувам овде никови, да не се замарам со нубови што ќе аднуваат ( иам 60 пријатели што никад не сум играл со нив) ако си квалификуван за погоре пишаното пиши ми пп и ќе ти кажам ник... поззКој ви е ад кери?
Русите се одговор на прашањето зошто повеќе од пола македонци сме на вест xD... треба да има причина за репорт - russian ...Абе арно ке беше да се нубови, проблемот е што никој не знае англиски, еднаш ке умрат и одма те пцујат на руски (пошто нормално, ти си крив оти тие умреле) и идат афк или rage quit
GragasДа не се знаат утрешните фри херои ???
tnx!Gragas
Ryze
Alistar
Irelia
Zilean
Karthus
Caitlyn
Corki
Tryndamere
Sejuani
Во врска со тој турнирот.. да немаш некој по детален инфо? пиши по пп имам екипа од СР може да дојдеизвини неможам да пишувам овде никови, да не се замарам со нубови што ќе аднуваат ( иам 60 пријатели што никад не сум играл со нив) ако си квалификуван за погоре пишаното пиши ми пп и ќе ти кажам ник... позз
--- надополнето: 30 јули 2012 во 13:15 ---
Jungler имаме, значи луѓе ап кери со над 1600 ело, пошо баш сега проверував еве ви ги точните бројки за сите од тимот:
АД - 2028 ело, Џангл - 1700 ело, Топ соло - 1650 ело, Сапорт - 1350 ело... сеа за сеа стоиме вака.
--- надополнето: 30 јули 2012 во 14:31 ---
Русите се одговор на прашањето зошто повеќе од пола македонци сме на вест xD... треба да има причина за репорт - russian ...
Педер. Дота е дота. Ова е ЛоЛ.Види, за магиите и хероите не можам да зборам.
Кочењето на крипци е најтактички елемент, поготово на средина. Најдобрите играчи ги местат секогаш крипците на угорницата, fog of war и јебеш матер со deny и last hit, башка можеш оддеднаш да искасташ 3 магии уште пред да те види противникот, башка другиот со влечење на крипците уште пред да те удри може контри да ти прави.
За другото еве да речеме дека си во право, зашто не сум про играч на Лол и тие механики не ги разбирам како би функционирале во рангирана/јака игра.