Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Малце помош. На антена ја пуштаат нон стоп нешто You can be the greatest....

На SKY RADIO ја пуштаат ,женско пее..иде вака

...hajde stavi mi ruke mi kolena ,nije vazan srekjan kraj ali je dobar osecaj...

Се утепав од барање али нема братеее !

Песната ја имам слушано у радио верзија, англиска песна, многу брз ритам, као технаџиска. Ја пее водителот, и повторува неколку фрази цело време а за жал јас имам само запамтено Crystal Ball, Crystal Ball...:)

На SKY RADIO ја пуштаат ,женско пее..иде вака

...hajde stavi mi ruke mi kolena ,nije vazan srekjan kraj ali je dobar osecaj...

Се утепав од барање али нема братеее !
Види Никол Булат - Грешница, таму имаше нешто раце на колена :)

Види Никол Булат - Грешница, таму имаше нешто раце на колена :)

Не е таа ,ама е многу слична...песто песни со колена преслушав :D

Ајде некоој??? На Скај Радио ја пуштаат ,денес од 12 до 4:30 слушав и ко за беља ниеднаш не ја пуштија...

Песната ја имам слушано у радио верзија, англиска песна, многу брз ритам, као технаџиска. Ја пее водителот, и повторува неколку фрази цело време а за жал јас имам само запамтено Crystal Ball, Crystal Ball...:)
Probaj so KEANE Crystal Ball, ne e tehnadziska ali sepak..

Probaj so KEANE Crystal Ball, ne e tehnadziska ali sepak..
Да, ја видов таа, али оваа ја пее водителот уствари, нешто го спомињаше внукот на фудбалерот Линекер, демек негова е песната итн.итн...Почетокот е уствари, овој ја води емисијата и у сред емисија скренува со техно :) 5-6 мин трае

Абе..еднаш ја најдов песнава, ама го забораив и пеачот и насловот.
Ја даваат ако не секојден, секој втор ден на Антена. Македонска, ..и оди вака: "Овој град е полу мртов, овој град e скоро жив ..аа уу..нашето позитивно незадоволство"

Абе..еднаш ја најдов песнава, ама го забораив и пеачот и насловот.
Ја даваат ако не секојден, секој втор ден на Антена. Македонска, ..и оди вака: "Овој град е полу мртов, овој град e скоро жив ..аа уу..нашето позитивно незадоволство"
Ова че да е :)

Дечки на мтв1 даваат една песна кога имаат најава за олимпијада...ја знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom