- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 1.361
- Поени од реакции
- 2.176
Link, or didn't happened.Фрапантно ! ! ! ! Заедничката студија на научници и експерти од Кембриџ и UCLA резултираше со докази дека жените трошат пари за време на ПМС !!!
Beware from bitches in PMS !!!
Весникот Вест да не се вика ?Да се вмешам и јас во темава, отварам денешен весник и еве неколку статии: Ештон Качер купил футрола за мобилен телефон вредна 5.000 долари, полицајци ја предупредиле Ријана за прегласна музика, а таа им дала пијачка, статија за Хелена Роза како сакала да се гледа на билборд и супер и било и тоа дека јавноста била многу заинтересирана за нејзиното издавање на прва книга, во која ќе зборувала за скокотливи теми како на фејсбук и нуделе жени да и бидат робинки, и машки и давале непријатни предлози. Глупости.
Си ја пропуштил најбитната вест...Да се вмешам и јас во темава, отварам денешен весник и еве неколку статии: Ештон Качер купил футрола за мобилен телефон вредна 5.000 долари, полицајци ја предупредиле Ријана за прегласна музика, а таа им дала пијачка, статија за Хелена Роза како сакала да се гледа на билборд и супер и било и тоа дека јавноста била многу заинтересирана за нејзиното издавање на прва книга, во која ќе зборувала за скокотливи теми како на фејсбук и нуделе жени да и бидат робинки, и машки и давале непријатни предлози. Глупости.
Весникот Вест да не се вика ?
Овие ја изоставија било каква вест за Станија, изгледа подготвуваат специјален број да дојде како додаток во сабота, специјализиран за Станија. )Си ја пропуштил најбитната вест...
ФОТО: Со ваков задник на Станија не и треба факултет
Ештон Качер купил футрола за мобилен телефон вредна 5.000 долари, полицајци ја предупредиле Ријана за прегласна музика, а таа им дала пијачка, статија за Хелена Роза како сакала да се гледа на билборд и супер и било и тоа дека јавноста била многу заинтересирана за нејзиното издавање на прва книга, во која ќе зборувала за скокотливи теми како на фејсбук и нуделе жени да и бидат робинки, и машки и давале непријатни предлози. Глупости.
Гласај ме мене за премиер и агитирај и други да гласаат, па ќе делам дозволи за воздушни на сол и секој викенд ќе има отворена сезона за лов на новинарски глупаци.Македонските медиуми(сите) мислам дека го допреа дното начисто, ај што се крајно исполитизирани(било од едните или од другите) и што си тролаат само она што ним им одговара и што им е дадено по директива, туку и го затупуваат народот со крајно небитни и глупи работи ............. мислат дека со тоа што на насловна на некој весник ќе бапнат некоја разголена цура со тоа ќе им се зголеми потрошувачката, или ако напишат некој колку изел, испил, кој со која бил, која со кого се развела/раскинала, кој колкав пенис имал и сл. ќе им се зголеми тиражот и читаноста .............
Еве еден соодветен пример ...............