Луѓе хитно ми треба помош, да ми објасни некој како функционира Sun wireless? сакам да купам дур сум на одмор ама немам мн информации.
Со SunWireless при-пејд нема потреба од стик, нема потреба од ништо плус.
Си купуваш при-пејд картичка од продажните места. Имаш од 99 ден за 512мб, 299 дена - 6 гб и 499 - 12 гб, си одиш на некоја нивна хотзона и се конектираш на SW мрежата со најдобар сигнал.
Откако ќе се конектираш (пошто се отворени) одиш на пример да одбериш некоја рандом страна (ФБ, Кајгана, Тиме...итн) и веднаш те префрла на нивната ЛОГИН страна каде го внесуваш 16-цифрениот код од при-пејд картичката што си ја купил.....потоа си фураш 1 месец интернет
Најголем wi-fi оператор се , ги има на аеродромите, во поголемите хотели (Александар Палас е нивен), ресторани, плажи, студентски домови (Во СКОПЈЕ од наесесен во сите) и централни градски подрачја...
За повеќе инфо, сајтот им е
www.sunwireless.com.mk
--- надополнето: 29 јули 2012 во 22:51 ---
ми треба бежичен интернет во вид на стикче ... (за во студентски ми е).. дали треба нешто договори да склучувам... постпејд? дали е колку ќе истрошам толку да платам ?? некоја информација, линк?? фала
Не ти трева стикче. Ако си во студентскиве домови во Скопје...најдобра варијанта ти е SunWireless.
Имаат најдобра понуда на при-пејд интернет од сите оператори
http://go.sunwireless.com.mk/mk/index.php/pre-paid
Сега ги имаат покриено: ГОЦЕ, Кузман и Стив а од септември ќе бидат и во Медицинар, Сениќ и Пелагонија...