Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И пуцаш еден шпиц несакајќи и си го забораваш прстот во топкатаАко сакаш ефтини LIVER од пазар стартки , тие се многу добри за фудбал издржливи и како што кажа членот погоре 250 денари се.
Па дали си ти нормален бе ?И пуцаш еден шпиц несакајќи и си го забораваш прстот во топкататака ли ?
![]()
затоа се збунив..Со 'пуна' ќе пуцаш
Иначе погоре што споменав се работи за спортски/фудбалски (како да ги наречам) модел патики, не стартки
Да не те буни цената, еднаш 1000 еднаш 250![]()
AdiQuestra Adidas-Играм 2 години фудбал сонив, не се ни скинати некаде ни одлепениОдам и во теретана сонив, трчам на стадион, играм кошарка, тенис со нога (серва), го трчам питбулчето, кога испаѓаме на маало, и уште се скроз здрави
![]()
Не чинат за фудбал овие !Овие ти се од 900 до 1200 денари. Сум имал вакви и издржливи се, сега имам слични на овие, само материјалот е различен. На овие на сликава се slim како кожа, а тие ми се како ткаенина и се сини.
Играм кошарка 1 година со нив, летово секој ден, уште не се искинати, издржливи се. Би можел да играм и с обични стартки, ама тие ми се кинат брзо а и ме болат стапалата бидеќи гумата им е многу тенка.
Сум приметил и многу дечки што одат на фудбал ифраат со вакви.
![]()
wtf, првпат слушам -.^Патики за фудбал ако барате ефтини барајте некои од следниве марки : Mizuno , Joma , Asics , Uhlsport .