Патики за фудбал

• Креатор на темата Креатор на темата Брзии
  • Време на започнување Време на започнување

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Ако има ваква тема може да се поврзе/премести. Мене ми требаат ефтини патики за фудбал што значи немора да се позната марка. Само да се издржливи. Предложете некој...

Ја иам едни од пазар за 250 денари ги земав. Од првинта ми излегоа неколку плици и ме болеа стапалата, после тоа се прилагодија. :D
Има исто така по 850-900 денари издржливи патики, бели се со црни линии од страните и пишува универзал. Сум среќавал многу деца со вакви патики, мене ми е скапо де, оти трчам со едни од 250. :icon_lol:

Ако сакаш ефтини LIVER од пазар стартки , тие се многу добри за фудбал издржливи и како што кажа членот погоре 250 денари се.

Liver од пазар, околу 1000 денари...ама ќе се поценкаш малку :D
Ниски, лесни патики, а и како модел не се лоши...

Ако сакаш ефтини LIVER од пазар стартки , тие се многу добри за фудбал издржливи и како што кажа членот погоре 250 денари се.
И пуцаш еден шпиц несакајќи и си го забораваш прстот во топката :D така ли ? :D

И пуцаш еден шпиц несакајќи и си го забораваш прстот во топката :D така ли ? :D
Па дали си ти нормален бе ?
Такви патики за фудбал купувам од 10 години ( АМА САМО ЗА ФУДБАЛ ) и секогаш ми траеле по 2 до 3 месеци, а да купам некои други за фудбал шо ги има по дуќаните за 1000 денари на пример таа цена некаде 1 недела е прашање дали ќе ми издражат. Сепак ти одлучи си, има и universal тие се сигурно некаде од 700 до 900 таа цена, такви сега носам за играње кошарка, периодов не сум активен фудбал , кошарка повеќе играм.

Со 'пуна' ќе пуцаш :D
Иначе погоре што споменав се работи за спортски/фудбалски (како да ги наречам) модел патики, не стартки
Да не те буни цената, еднаш 1000 еднаш 250 :D

Со 'пуна' ќе пуцаш :D
Иначе погоре што споменав се работи за спортски/фудбалски (како да ги наречам) модел патики, не стартки
Да не те буни цената, еднаш 1000 еднаш 250 :D
затоа се збунив..

Овие ти се од 900 до 1200 денари. Сум имал вакви и издржливи се, сега имам слични на овие, само материјалот е различен. На овие на сликава се slim како кожа, а тие ми се како ткаенина и се сини.
Играм кошарка 1 година со нив, летово секој ден, уште не се искинати, издржливи се. Би можел да играм и с обични стартки, ама тие ми се кинат брзо а и ме болат стапалата бидеќи гумата им е многу тенка.
Сум приметил и многу дечки што одат на фудбал ифраат со вакви.
adidas-samba-so4938901-2-0.jpg

Универзалките се закон. Последните ги земав пред 2 години за 900 и уште не се скинаа. А ги користам за фудбал и за трчање.

AdiQuestra Adidas-Играм 2 години фудбал сонив, не се ни скинати некаде ни одлепени :) Одам и во теретана сонив, трчам на стадион, играм кошарка, тенис со нога (серва), го трчам питбулчето, кога испаѓаме на маало, и уште се скроз здрави :)
Adidas%2BAdiQuestra%2BBlack%2B2.JPG

AdiQuestra Adidas-Играм 2 години фудбал сонив, не се ни скинати некаде ни одлепени :) Одам и во теретана сонив, трчам на стадион, играм кошарка, тенис со нога (серва), го трчам питбулчето, кога испаѓаме на маало, и уште се скроз здрави :)
Adidas%2BAdiQuestra%2BBlack%2B2.JPG

Цена ?

Патики за фудбал ако барате ефтини барајте некои од следниве марки : Mizuno , Joma , Asics , Uhlsport .
--- надополнето: 28 јули 2012 во 19:53 ---
Овие ти се од 900 до 1200 денари. Сум имал вакви и издржливи се, сега имам слични на овие, само материјалот е различен. На овие на сликава се slim како кожа, а тие ми се како ткаенина и се сини.
Играм кошарка 1 година со нив, летово секој ден, уште не се искинати, издржливи се. Би можел да играм и с обични стартки, ама тие ми се кинат брзо а и ме болат стапалата бидеќи гумата им е многу тенка.
Сум приметил и многу дечки што одат на фудбал ифраат со вакви.
adidas-samba-so4938901-2-0.jpg
Не чинат за фудбал овие !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom