МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
А од каде информацијава дека и Gossip Girl ќе даваат ? јас видов промо реклами само за CSI и Supernatural
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:05 ---
а сега гледам почнало фудбалот HD е чисто ,не е како за европското кога се познаваа пиксели -коцкички и некој линии како да се мрда сликата :D , барем до сега е супер на Макс тв
Абе на кој канал е HD-to :D

сега гледам на Макс тв и HD каналов уште стои пренос даваат теренов и некој двајца коментатори се појавуваат а заврши одамна фудбалов, но се слушаат вестите на МТВ ,дали вака е и кај другите што немаат Maкс тв или ова е само на Макс тв ?

Мене комплетно ме иритира МТВ со нивното рекламирање на актуелната власт и црнење на опозицијата..
Националта телевизија треба да има неутрален однос во врска со политичките партии.
Затоа е одпишана од мојот ТВ приемник.

да да кај мене е така на хд каналот има слика од лондон а тон од вести или нешто друго

едно прашање ..нека одговри тој шо знај сигурно
имам ЛЦД телевизор со двб-т и мпег 4 фул хд
дали ќе ми треба антена за да го фаќам дигиталниот сигнал шо го пушта мтв од своите предаватели?
и дали ХД каналот уште функционира т.е дали се следи олимпијадата во ХД

едно прашање ..нека одговри тој шо знај сигурно
имам ЛЦД телевизор со двб-т и мпег 4 фул хд
дали ќе ми треба антена за да го фаќам дигиталниот сигнал шо го пушта мтв од своите предаватели?
и дали ХД каналот уште функционира т.е дали се следи олимпијадата во ХД
Да ке ти треба антена и да се уште функционира ХД каналот на МТВ

каква антена?
олимпијадата оди на хд каналот?
Обична антена која пред 15 години ја користевме за да ги факаме МТВ1 А1 Сител и сите други.Да Оди олимпијадата на ХД каналот

Обична антена која пред 15 години ја користевме за да ги факаме МТВ1 А1 Сител и сите други.Да Оди олимпијадата на ХД каналот

А ова со HD-то е низ цела држава или само во Скопје-то?

Дали знае некој моментално концертов шо оди на собраниски како да го најдам?

А ова со HD-то е низ цела држава или само во Скопје-то?
засега скопје,велес, куманово, охрид, струга, тетово, и гостивар мислам
--- надополнето: 29 јули 2012 во 21:12 ---
и како си задоволен?добар е квалитетот?
ако можиш сликај

А преку онлајн стрим го има МТВ хд? Баш ме интересира каква резолуција и квалитет е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom