МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам пак ја рекламираат Спартакус, ќе ја репризираат првата или наредната сезона ќе оди ?

Како што напишаа на нивниот фејсбук профил, новото лого на МТВ стартува од наесен, заедно со новите сезони на ЦСИ.

Не. Нема ништо засега...
Треба да ни го покажат логото да знаеме ние што лого ќе гледаме на МТВ ,а не после сите да се бунат дека не чинело ,требаше да изберат неколку логоа и ние народот да одбереме едно со гласање кое ќе биде поставено

Koнечно МТВ живна ама кога велам живна тоа го мислам во права смисла на зборот

се разбудија и се освестија конечно работат како што треба

еве гледам имаат ставено и известување за Олимпијадата дека уште 2 дена има до почетокот (y)

еве една фејсбук страна за информации околу Олимпијадата на МТВ 1
https://www.facebook.com/pages/ЛОИ-2012-Лондон-на-МТВ/369649779773266

eдна информација за преносите и коментаторите на МТВ за Олипијадата
На два дена пред официјалниот почеток, МТВ почнува со преносите од ЛОИ 2012 во Лондон. Предвидени се над 250 часа програма, во живо и низ снимки.

Коментаторската екипа ја сочинуваат: ГОРАН МИЛКОВСКИ и ЗЛАТКО КАЛИНСКИ (од Лондон), а ЗОРАН ВИДЕВСКИ, БРАНКО ЧУПЕСКИ, ГОРАН СТЕРЈОВ, ТОНИ СТОЈАНОВСКИ, ДРАГАН НИКОЛОВСКИ и ЈУГОСЛАВ КОСТОВСКИ (од Скопје).

Како што гледам МТВ од оваа есен ќе ги даваат CSI New York,CSI Miami,Supernatural,Gossip Girl

:cuc:

Хаха овие ептен залет зедоа а ?

Зедоа залет тоа е добро ,само да не испадне како со 24 кога го рекламираа ,рекламираа и рекламираа а ништо од таа серија не дадоа

Уште да ги сменат оние коментаторине што коментираат ф1 и че биде супер:coffee: Благе везе да се нема :eek: Миленко беше десет класи над нив:icon_lol:

Како што гледам МТВ од оваа есен ќе ги даваат CSI New York,CSI Miami,Supernatural,Gossip Girl

:cuc:
А од каде информацијава дека и Gossip Girl ќе даваат ? јас видов промо реклами само за CSI и Supernatural
--- надополнето: 26 јули 2012 во 18:05 ---
а сега гледам почнало фудбалот HD е чисто ,не е како за европското кога се познаваа пиксели -коцкички и некој линии како да се мрда сликата :D , барем до сега е супер на Макс тв

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom