Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излеа пред сезоната ќе ја даваатГледам пак ја рекламираат Спартакус, ќе ја репризираат првата или наредната сезона ќе оди ?
А се знае како ке изгледа ?Како што напишаа на нивниот фејсбук профил, новото лого на МТВ стартува од наесен, заедно со новите сезони на ЦСИ.
Не. Нема ништо засега...А се знае како ке изгледа ?
Треба да ни го покажат логото да знаеме ние што лого ќе гледаме на МТВ ,а не после сите да се бунат дека не чинело ,требаше да изберат неколку логоа и ние народот да одбереме едно со гласање кое ќе биде поставеноНе. Нема ништо засега...
На два дена пред официјалниот почеток, МТВ почнува со преносите од ЛОИ 2012 во Лондон. Предвидени се над 250 часа програма, во живо и низ снимки.
Коментаторската екипа ја сочинуваат: ГОРАН МИЛКОВСКИ и ЗЛАТКО КАЛИНСКИ (од Лондон), а ЗОРАН ВИДЕВСКИ, БРАНКО ЧУПЕСКИ, ГОРАН СТЕРЈОВ, ТОНИ СТОЈАНОВСКИ, ДРАГАН НИКОЛОВСКИ и ЈУГОСЛАВ КОСТОВСКИ (од Скопје).
Хаха овие ептен залет зедоа а ?Како што гледам МТВ од оваа есен ќе ги даваат CSI New York,CSI Miami,Supernatural,Gossip Girl
![]()
Хаха овие ептен залет зедоа а ?
А од каде информацијава дека и Gossip Girl ќе даваат ? јас видов промо реклами само за CSI и SupernaturalКако што гледам МТВ од оваа есен ќе ги даваат CSI New York,CSI Miami,Supernatural,Gossip Girl
![]()