Серии од нашите телевизии :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.873
Поени од реакции
23.268
Штити ме - бевме во основно кога ја даваа, и се правевем важни дека ја гледаме ...

А дали се сеќаваш кога главниот лик во серијата загина во несреќен случај при снимањето на серијата или така нешто. Тоа беше трагедија, солзи се ронеја не заебанција:place:.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
--- надополнето: 28 јули 2012 во 12:08 ---
--- надополнето: 28 јули 2012 во 12:15 ---
Имаше една македонска серија за деца кои се борат против германците мислам се викаше Братско Стебло главен лик беше Дејви и се одвиваше по скопските бавчи....но неможам да најдам видео :(

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Мравката ФЕРДИ :)
Леееееееееееееееј жив здрав бил кај ти текна брееееееееееееееееееееееееј да си ибиш пиперо :vozbud: во градинка Братство и единство (Чаир) ме носеа моите кога ова беше актуелно по теве, едно другарче ѓупче во групата си го викав Ферди :pos: ах бре меморииииииииз

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.161
Поени од реакции
10.126
Сите серии што ми текнуваат дека сум ги гледал се поставени, само овие две мислам дека не се.
Не знам колку се сеќава некој на нив и колку ги гледале. :P
Првава се утепав од барање додека да ја најдам како се вика. :cool:
А вторава ми беше омилена. Штета што нема повеќе епизоди поставено. :(

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.748
Поени од реакции
1.003
Отпишаните... нема подобра шпица од оваа... Имав маица со Марија, а симпатија ми беше Прле :)

САндокан - го прикажуваа кога бев многу мала, ама имав привезок за клучеви со слика на Маријана

Втората смена- ги имав истите проблеми со јадењето какао детето

Волшебното самарче

Курирот на Гоце

Опстанок

Kviskoteka, да видат денешниве генерации кој можеше да оди на квиз и какви без квиѕовите. Без чепкање нос и пиење кисле вода

Igri bez granici, namesto denesnive Srvajveri i ostala bagra

По тоа што видов досега, јас сум гледала многу серии...

Молам ако некој се сети да го напише името или д аостави линк од едн агранцуска серија: Полициска станица во Париз и тие се инспектори. имаше и две три цуци, ама мажите беа бонбони ...
Чупе , алал да ти е за видеата што си ги поставила ... со сите овие серии израснав , а што се однесува до легендарната Квискотека со уште полегендарниот Оливер Млакар , секој четврток од 8 или 9 навечер ја гледав со посебно уживање ( иако одев во основно а потоа и во средно училиште ) . Имаш пијачка за постов ако некогаш и негде се начекаме ( иако не се познаваме ) :) .

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.748
Поени од реакции
1.003
Ептен споро ми оди читањето на клиповите и не можам се да проверам на темава.
Не знам дали некој ги спомна Смоговци, Полетарац и Бранко Коцкица.

И легендарниот цртан Три Банана

Одличен избор на видеа ... Смоговци ми е во топ 3 серии со кои растев ... а исто и Бранко Коцкица и Полетарац беа одлични детски емисии ... штета што Бранко стана наркоман потоа ( мислам дека почина пред некоја година ако не грешам ) .
--- надополнето: 28 јули 2012 во 18:50 ---
А дали се сеќаваш кога главниот лик во серијата загина во несреќен случај при снимањето на серијата или така нешто. Тоа беше трагедија, солзи се ронеја не заебанција:place:.
Не беше баш несреќен случај , туку веројатно убиство кое беше наместено како несреќен случај ... прилично добро се сеќавам на случајов ( бев негде 6то или 7мо одделение ) ... глумецот се викаше Џон Ерик Хексум и загина на снимање на серијата , многу слично како што загина Брендон Ли на снимањето на The Crow , т.е. место со ќорци , во него беше пукано со вистински куршуми ... и двата случаи се скоро идентични .

Kajgana Shop

На врв Bottom