Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
530 спортиски имаат, ама не верувам сите да излезат, цел круг нема да ги собере...Ќе биде интересно кога ќе излезат американците. Сигурно ги има над 150-200
--- надополнето: 27 јули 2012 во 23:41 ---
Колку собира стадионов ??
Разликата е во тоа што наместо да ја прикажуваат нивната историја и да се фалат со фактот дека цел свет го збори нивниот јазик поради тоа што долго време беа најголемата империја, тие се фалат со работи што му ги дале на светот - книжевноста (имаше извадоци од Шекспир, делот посветен на јунаците од литературата со ЈК Роулинг), музиката и пред се индустрализацијата и работничките права, издигањето на средната класа и останатите општествени аспекти. Ми се допадна што почетокот беше тмурен и реален - ги прикажаа дури и имигрантите. Тоа е тоа - не креираат перфектна слика за себе со коњаници и паради за нивната историја, нешто што ама баш секоја земја го направи досега. А за самобендисаност незнам, можеби таков е впечатокот бидејќи останатите немаа што да покажат во тој дел - кој бенд ќе го покаже Кина? Не ги сакам многу британците, но ми се допадна церемонијава поради глобалноста на работите што ги прикажаа. Многу подобро од 2 часа војсководци и коњи.Multivitamin
бате не зезај, тотално самобендисана е и оваа манифестација, впрочем сосема нормално за Британци, самобендисан народ се, факт.![]()
60,000.Ќе биде интересно кога ќе излезат американците. Сигурно ги има над 150-200
Колку собира стадионов ??
Јас мислев не сакале да бидат после насЗатоа што тие ги основале ОИ во 773 пне и секогаш како основачи дефилираат први. После тоа ги модернизирал Пјер де Кубертен во 1896 и затоа и најпрво се зборува на француски па после на англиски.
Мора бе , секогаш американците ми биле најинтересни530 спортиски имаат, ама не верувам сите да излезат, цел круг нема да ги собере...![]()
Ќе излезат сите, немај гајле. Сите спортисти од сите земји ќе биде на стадионот коа ќе се запали факелот.530 спортиски имаат, ама не верувам сите да излезат, цел круг нема да ги собере...![]()
МТВ во борба со Сител , кој може да даде повише реклами кога е најинтересно.Не би ме чудело МТВ да пуштат реклами и кога ќе продефилира нашата делегација.
Па не баш, некои имаат настап рано наутро, па нема да присуствуваатЌе излезат сите, немај гајле. Сите спортисти од сите земји ќе биде на стадионот коа ќе се запали факелот.
530 спортиски имаат, ама не верувам сите да излезат, цел круг нема да ги собере...![]()
Да Австралија беа над 400, па сега ти пак размисли колку ќе се УСА.Ќе биде интересно кога ќе излезат американците. Сигурно ги има над 150-200