Ристеска осум години трча во исти тренерки, Ефремов ќе настапи со скинати спринтерки

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Azerbejdzan 53 sportisti. Azerbejdzan be..... Luksemburg i Andora isto :facepalm: duri i San Marino :LOL:

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Дајте му на онај од Фиром што доаѓа уште 10000 евра, ги заслужи затоа што не се пласираа на игрите :tapp:.

Тренерки какви тренерки луксуз е тоа шо ви е вас.
Со самото прифаќање на договор со некој работодавач ти сакал или неќел стануваш негова сопственост. Антиќ е сопственост на Олимпијакос и ќе игра како тие ќе му свират.

Девојкава е со вајлд карта, но тоа не е изговор да не се инвестира во неа.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Битен момент - заедно со Лихтенштајн, кои имаат површина колку Ѓорче, сме единствени без спортист со Олимписка норма. Сан Марино има, Андора па има и повеќе од нас, иако нема професионални спортисти. Очај, очај. Циле, дебели, оди си, те молиме.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Со самото прифаќање на договор со некој работодавач ти сакал или неќел стануваш негова сопственост. Антиќ е сопственост на Олимпијакос и ќе игра како тие ќе му свират.
Чим е нечија сопственост или роб в газ нека го ебат ич кур не ме бол, искрено негов избор е роб да биде нечија сопственост.

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Чим е нечија сопственост или роб в газ нека го ебат ич кур не ме бол, искрено негов избор е роб да биде нечија сопственост.
Очигледно ти не го сфаќаш општеството во кое живееме. Сите се продаваат сите се робови, вклучително и твоите родители па и Антиќ.

Андора имаат повеќе олимпијци од нас, срамота.

R

Rigel Kent

Гостин
Ne treba mnogu filozofiranje , OTSUSTVO na talenti , toa e najrealniot odgovor.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Очигледно ти не го сфаќаш општеството во кое живееме. Сите се продаваат сите се робови, вклучително и твоите родители па и Антиќ.
.
Ти изгледа не разбираш со твоето ропско размислување.

Никој не може мене да ми каже кој сум и од каде доаѓам и доброволно тоа да го прифатам, што сум тогаш човек или црв безрбетник?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Немам големи очекувања на македонските олимпијци со оглед на инвестирањата во нив.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Битен момент - заедно со Лихтенштајн, кои имаат површина колку Ѓорче, сме единствени без спортист со Олимписка норма. Сан Марино има, Андора па има и повеќе од нас, иако нема професионални спортисти. Очај, очај. Циле, дебели, оди си, те молиме.
А што дебелиот?

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Македонија е таму каде што моментално, со се што се случува во спортот, заслужува да биде.

А

Анноун

Гостин
Толку сме у пм со спортот , што мислам дека 90 посто и за 4 години ќе бидеме без спортист со А - норма

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom