Ристеска осум години трча во исти тренерки, Ефремов ќе настапи со скинати спринтерки

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
AyE1e_rCEAEfFUE.jpg:med
Колку поразителна слика...

Azerbejdzan 53 sportisti. Azerbejdzan be..... Luksemburg i Andora isto :facepalm: duri i San Marino :LOL:

Дајте му на онај од Фиром што доаѓа уште 10000 евра, ги заслужи затоа што не се пласираа на игрите :tapp:.

Тренерки какви тренерки луксуз е тоа шо ви е вас.
Со самото прифаќање на договор со некој работодавач ти сакал или неќел стануваш негова сопственост. Антиќ е сопственост на Олимпијакос и ќе игра како тие ќе му свират.

Девојкава е со вајлд карта, но тоа не е изговор да не се инвестира во неа.

Битен момент - заедно со Лихтенштајн, кои имаат површина колку Ѓорче, сме единствени без спортист со Олимписка норма. Сан Марино има, Андора па има и повеќе од нас, иако нема професионални спортисти. Очај, очај. Циле, дебели, оди си, те молиме.

Со самото прифаќање на договор со некој работодавач ти сакал или неќел стануваш негова сопственост. Антиќ е сопственост на Олимпијакос и ќе игра како тие ќе му свират.

Чим е нечија сопственост или роб в газ нека го ебат ич кур не ме бол, искрено негов избор е роб да биде нечија сопственост.

Чим е нечија сопственост или роб в газ нека го ебат ич кур не ме бол, искрено негов избор е роб да биде нечија сопственост.
Очигледно ти не го сфаќаш општеството во кое живееме. Сите се продаваат сите се робови, вклучително и твоите родители па и Антиќ.

Андора имаат повеќе олимпијци од нас, срамота.

Ne treba mnogu filozofiranje , OTSUSTVO na talenti , toa e najrealniot odgovor.

Очигледно ти не го сфаќаш општеството во кое живееме. Сите се продаваат сите се робови, вклучително и твоите родители па и Антиќ.
.
Ти изгледа не разбираш со твоето ропско размислување.

Никој не може мене да ми каже кој сум и од каде доаѓам и доброволно тоа да го прифатам, што сум тогаш човек или црв безрбетник?

Секој со својот памет...

Немам големи очекувања на македонските олимпијци со оглед на инвестирањата во нив.

Битен момент - заедно со Лихтенштајн, кои имаат површина колку Ѓорче, сме единствени без спортист со Олимписка норма. Сан Марино има, Андора па има и повеќе од нас, иако нема професионални спортисти. Очај, очај. Циле, дебели, оди си, те молиме.

А што дебелиот?

Македонија е таму каде што моментално, со се што се случува во спортот, заслужува да биде.

Толку сме у пм со спортот , што мислам дека 90 посто и за 4 години ќе бидеме без спортист со А - норма

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom