Jax Rebel
Navajo Rider
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 5.270
- Поени од реакции
- 2.271
Како PNG ми е зачувана. Значи ништо, а?Ja немаш зачувано како фотошоп проект , ја имаш како JPG , GIF или така нешто и затоа ти е така.
Како PNG ми е зачувана. Значи ништо, а?Ja немаш зачувано како фотошоп проект , ја имаш како JPG , GIF или така нешто и затоа ти е така.
ништо...информации за слоеви може само .psd да држи.Како PNG ми е зачувана. Значи ништо, а?
Фала, работи овааНе е транспарента затоа што димензиите треба да бидат 120 x 120. Пробај со оваа дали ќе сака.
![]()
Не само psd ... слоеви може да држи и tif на пример, а од векторските без проблем ai, cdr,... во секој случај png неможе.ништо...информации за слоеви може само .psd да држи.
Незнам зошто неможеш да пимаш ппАј линк за free download на фотошоп по пп ако може.CS3.
Filter -> Liquify...Еј луѓе дај кажете како се става пример пиво во рака и како се прават поголеми цицки :smir: Поздрав
Брат фала многу... дај кажи ако знаеш некој подобри т.е. добри работи за фотоштоп (не многу комплицирани):nesum:Filter -> Liquify...
Па незнам точно за што сакаш да правиш, пиши на гугл photoshop tutorials for beginners ќе ти излезат многу туторијали.Брат фала многу... дај кажи ако знаеш некој подобри т.е. добри работи за фотоштоп (не многу комплицирани):nesum: