Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
или рачно како шо ти кажаа со soft brush eraser или Layer->Matting->Defringe->1 до 5 пикселиЕдит: Се снајдов и за двете! Занемарете....Или ај да не ми се смеете ќе ги дилитнам
Е сега еве ја мојата прва изработка колку за проба:
Од ова:
![]()
ова:
![]()
Сега како да направам на краевите да не се познава толку дека е сечено. Инаку прво го обележав Пандев во Quick Mask Mode(целото негово тело црвено), ја избришав позадината и ставив нова! Како да ги замаглам краевите?
Едит: Се снајдов и за двете! Занемарете....Или ај да не ми се смеете ќе ги дилитнам
Е сега еве ја мојата прва изработка колку за проба:
Од ова:
![]()
ова:
![]()
Сега како да направам на краевите да не се познава толку дека е сечено. Инаку прво го обележав Пандев во Quick Mask Mode(целото негово тело црвено), ја избришав позадината и ставив нова! Како да ги замаглам краевите?
Не ти се гледа сликата.![]()
Како за аватар можиТ?
Ќе можи оваа да се напрај транспарент?И дали ке може да се намали за да го збере во аватарот?
![]()
Ќе можи оваа да се напрај транспарент?И дали ке може да се намали за да го збере во аватарот?
Не е транспарента затоа што димензиите треба да бидат 120 x 120. Пробај со оваа дали ќе сака.Нејке да излезе транспарентна?
Монитрав слика во Фотошоп со 5-6 лејери, спојував елемнти од неколку слики. Снимив вчера и сега кога отворив ми стои сликата ама како едно се во еден лејер. Може ли некако да се вратат сите лејери за да се тргнат некои елементи од сликата да не мора пак да обележувам се?