Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Зошто Мурињо сака да го купи Модрич..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не мислам на црвениот општо зборам ете ни една утакмица во лига,лига европа,еп,ои не изигра како што треба за да ја има таа цена. Туку ми глуми лудило мисли Чаби Алонсо еo_O

:D Стварно дрво е...

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Дечки,го добиф за свадбен поклон дресоф годинашен од Реал.....додуша пазарски е....али добар квалитет,едино малку аблемот е посветол,и немат адидас знакче.Али Дизајнот,бојата,V-то.......ебење,мн подобар дрес од ланскиот :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
The transfer of Tottenham's Modric to Real Madrid will be completed in the next few hours. [Cadena SER]

епа пи*ка ли му мајчина, ако не биде и сеа, никад! :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
и ми ги игра некој коке моке пред Муњаин .. па муњаин е класа над овие од средниот ред ..
Муниаин имал повреда, затоа не играше.
--- надополнето: 27 јули 2012 во 01:34 ---
Не мислам на црвениот општо зборам ете ни една утакмица во лига,лига европа,еп,ои не изигра како што треба за да ја има таа цена. Туку ми глуми лудило мисли Чаби Алонсо еo_O
Не си ги гледал Билбао :rolleyes:, а дека не вреди 40 милиони во право си. Ние го сакаме и сме спремни 25 милиони да платиме ама 40 :eek: НЕМА ШАНСИ :cautious:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
The transfer of Tottenham's Modric to Real Madrid will be completed in the next few hours. [Cadena SER]

епа пи*ка ли му мајчина, ако не биде и сеа, никад! :)
Чим на Кадена СЕР има, можемо више да го рачунамо за играч на Реал ;)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Што ќе правите со Сахин бе? Леле каков играч беше во Дортмунд, ќе го упропастите :unsure:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
чул те Господ.. :)
Да станам утре и да видам Official:Modric move to Real Madrid ќе ми биде најсреќен ден оваа лето XDD
--- надополнето: 27 јули 2012 во 01:52 ---
Што ќе правите со Сахин бе? Леле каков играч беше во Дортмунд, ќе го упропастите :unsure:
Sahin растурал на тренинзите до сега..Нема шанса Моу да го пушти..мора да се има и супер клупа ако сакаме 4-5 титули(а не замени ко Кака) :cautious:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја пак и не сум многу среќен за Модриќ, посреќен би бил доколку не потпише :)
Не дека е лош играч, баш напротив. Ама барем јас не гледам зошто би ни бил потребен у моментов, може некој ќе ми рече „Мурињо најдобро знае“, и ја ќе го речем истото ама ипак не ми е логичен овој трансфер. Ако планира на средина да игра со тројца (меѓу кои и Кедира), Кедира - Чаби - Модриќ, тоа значи дека еден од Озил или Ди Мариа иде автоматски на клупа. А тоа не ми се свиѓа ич, незнам зошто ја пренатрупуваат срединава кога во тимот ги имаш еден Сахин и ред други.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
а од каде е изворот? :D
нема на страната уште ништо, али на полноќната емисија која иде на радиото така соопштиле...

Más destacado del día - La derrota de España ante Japón, JJOO con protagonistas,última hora de Modric.
ваљда сакаат да кажат „сад или никад“. :D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
ако не го зема Моу Модриќ до поаѓањето во САД нема шанси после..така да има уште 1 ипол ден фора..пошто он сака да ги има сите играчи на располагање во предсезоната..:)

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
^Со среќа и дресот и свадбата.А што панталони и кондури ќе носиш со него и дали невестата доби дрес?:)
Не сум Нострадамус,али мн веројатно невестата доби така,подолг поклон за свадбата :P

Шала на страна.....Модрич го обожавам ко играч..само негово доаѓање некако,во погрешно време,е по мое мислење.Модрич мојт да играт пред Алонсо,ама тука может да игрет и Кедира,Лас,Сахин,Гранеро.....мојт да играт и десно или лева полутка...ама истото может да го игрет и Роналдо,Озил,Ди Марија,Каљехон,Бензема по потреба.Мојт да играт и позади напаѓач,истото может да го игрет и Кака,Озил,Ди Марија...Премногу опциии,премногу можности нудит тој играч.Само,не ја нудит онаја,поради која сите мислет дека ќе бидит земен.Заменик на Ч.Алонсо.....Единствен играч во нашава екипа шо мојт 100 % да го заменит Чаби,е Сахин.Играч со слична визија,еднакви дефанзивни способности,неверојатно прецизни долги топки (кои се специјалност на Алонсо,за разлика од кратките )...плус доста побрз,поподвижем,поагилен,помлад...и згора на тоа левак.Така да,доколку оваа сезона имат најава Сахин да е 100 % здрав,неговото продавање ќе бидит една од поголемите загуби за Реал..

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125

Kajgana Shop

На врв Bottom