Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мислам на црвениот општо зборам ете ни една утакмица во лига,лига европа,еп,ои не изигра како што треба за да ја има таа цена. Туку ми глуми лудило мисли Чаби Алонсо е![]()
и ми ги игра некој коке моке пред Муњаин .. па муњаин е класа над овие од средниот ред ..
Не мислам на црвениот општо зборам ете ни една утакмица во лига,лига европа,еп,ои не изигра како што треба за да ја има таа цена. Туку ми глуми лудило мисли Чаби Алонсо е![]()
а од каде е изворот?The transfer of Tottenham's Modric to Real Madrid will be completed in the next few hours. [Cadena SER]
епа пи*ка ли му мајчина, ако не биде и сеа, никад!![]()
Чим на Кадена СЕР има, можемо више да го рачунамо за играч на РеалThe transfer of Tottenham's Modric to Real Madrid will be completed in the next few hours. [Cadena SER]
епа пи*ка ли му мајчина, ако не биде и сеа, никад!![]()
чул те Господ..Чим на Кадена СЕР има, можемо више да го рачунамо за играч на Реал![]()
Sahin растурал на тренинзите до сега..Нема шанса Моу да го пушти..мора да се има и супер клупа ако сакаме 4-5 титули(а не замени ко Кака)Што ќе правите со Сахин бе? Леле каков играч беше во Дортмунд, ќе го упропастите![]()
а од каде е изворот?![]()
Чим на Кадена СЕР има, можемо више да го рачунамо за играч на Реал![]()
Не сум Нострадамус,али мн веројатно невестата доби така,подолг поклон за свадбата^Со среќа и дресот и свадбата.А што панталони и кондури ќе носиш со него и дали невестата доби дрес?![]()