Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Прочитав неколку реченици на одговорот на прашањето зошто Јунајтед има проблеми да ги задржи младите фудбалери и завршив приказна со оваа. Џабе и е и 100 тетоважи, кога има тенко познавање на историјата и на клубот, и општо фудбалско познавање, али ајде џенцко е може да и се прости, ама пак и Џену е џенцко па има такво познавање на работите, се океј ама па да не се прчеше онаа толку.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Прочитав неколку реченици на одговорот на прашањето зошто Јунајтед има проблеми да ги задржи младите фудбалери и завршив приказна со оваа. Џабе и е и 100 тетоважи, кога има тенко познавање на историјата и на клубот, и општо фудбалско познавање, али ајде џенцко е може да и се прости, ама пак и Џену е џенцко па има такво познавање на работите, се океј ама па да не се прчеше онаа толку.
Лижалче? :icon_mrgr:

Како можеш во нејзино лице да коментираш дека не е "достоен" да биди навивач?
Дали те вработија,или сам си земаш (те) право,не знам...
Секој си навива,некој знае повеќе за клубот,јбг си има повеќе слободно време, макро го изучува Манчестерскиот Јунајтед....
Утре другиден, ќе научиме и во колку саат Глејзери мочкаат, Фергусон што појадува за поручек....
:icon_mrgr:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Ова ти е играчиште гази ги таму Рафааа :)))

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Значи кој тим го имаат ова Бразилциве У23.
Па можам да кажа дека е бољи составот и од сениорите.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Лижалче? :icon_mrgr:

Како можеш во нејзино лице да коментираш дека не е "достоен" да биди навивач?
Дали те вработија,или сам си земаш (те) право,не знам...
Секој си навива,некој знае повеќе за клубот,јбг си има повеќе слободно време, макро го изучува Манчестерскиот Јунајтед....
Утре другиден, ќе научиме и во колку саат Глејзери мочкаат, Фергусон што појадува за поручек....
:icon_mrgr:
Барем не се прчаат сите како неа :) . Или и тебе те има во такво интервју?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сеа знаете што ќе биде забавното? Ако некој нерегистриран што го чита фан клубов ја знае и и каже да се регистрира па почне да се оправа со сите вас :pos: Пуканки ќе си земам жими све :icon_mrgr:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Слободно нека повели немам ништо против,ако ја има некој за френд нека ја потбуцне малце :ROFLMAO:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Барем не се прчаат сите како неа :) . Или и тебе те има во такво интервју?
Си можи ќе се прчи бе....
Не знаеше што да возвратиш и ајде вака и тебе те има во такво интервју..
Препрочитај ми го постот или те шлогира?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
На сликиве не изгледа лошо..али дур не се уверам во живот ништо од бизнисот :D

Ако мислевте дека сте најголемиот фан на Манчестер Јунајтед во Македонија, откажете се, немате шанса со девојкава. (n)

Горе доле на место и се одговорите.
Е баш за девојчево дојдов на темава а гледам вие веќе на големо за неа дискутирате. Баш ме интересира мислењето на фан-клубот за болдираното :)

Штета што нема ваква некоја да се најде навивачка за Челзи да направи интервју :(. А баш Челзи е клуб со најмногу црнци во екипа (барем до лани)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Си можи ќе се прчи бе....
Не знаеше што да возвратиш и ајде вака и тебе те има во такво интервју..
Препрочитај ми го постот или те шлогира?
Сакаш да почнеме? Хехе како што вели Ферги имам јас доста муниција хехе.

Како прво немам коментирано дека не е достојна да биде навивач на Јунајтед, тоа за никој неможе да се каже. Секој си е навивач на Јунајтед на било кој начин, но за да излезеш на интервју од типот еј јас сум најголемиот фан на Јунајтед на Балканот (а и пошироко, но ајде да бидам скромна) види каква тетоважа имам, башка и најновиот дрес, нема веза од каде е купен, а да ја прашаш нешто поврзано со клубот, нешто не објавувано на сите македонски спортски портали па да го знаат сите, нема да знае. (секако девојкава не ја знам, но според информациите таква била).

Не ми е зборот дека секој мора да го знае клубот од А до Џ,Ш но кога веќе излегува во јавност на интервју во еден таков фазон, и да ги нема тие малку подлабоки познавања за клубот, ајде сиктер.

Не ја осудувам девојката но кога веќе се решава на таков чекор, на тетоважа се палат само дечињатa и сл. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сакаш да почнеме? Хехе како што вели Ферги имам јас доста муниција хехе.

Како прво немам коментирано дека не е достојна да биде навивач на Јунајтед, тоа за никој неможе да се каже. Секој си е навивач на Јунајтед на било кој начин, но за да излезеш на интервју од типот еј јас сум најголемиот фан на Јунајтед на Балканот (а и пошироко, но ајде да бидам скромна) види каква тетоважа имам, башка и најновиот дрес, нема веза од каде е купен, а да ја прашаш нешто поврзано со клубот, нешто не објавувано на сите македонски спортски портали па да го знаат сите, нема да знае. (секако девојкава не ја знам, но според информациите таква била).

Не ми е зборот дека секој мора да го знае клубот од А до Џ,Ш но кога веќе излегува во јавност на интервју во еден таков фазон, и да ги нема тие малку подлабоки познавања за клубот, ајде сиктер.

Не ја осудувам девојката но кога веќе се решава на таков чекор, на тетоважа се палат само дечињатa и сл. :)
Сеа ме прајш на мутав,ме тераш да ти цитирам одделно се што си напиша?
Тоа дека се прај најголем фан,нека се прави нејзина работа,ако била толку "сиромашна" со знаење во врска со историјата на клубот и сл. зошто тогаш и придавате значење,јас на фб и стискам лајкови од кеф,си даде фино лепо интервју си кажа како го засакала клубот,колку пати била и сл.
И да и се палам на тетоважата,ама не оваа овде шо и е на нога,туку таа другата.. :sneaky:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Сеа ме прајш на мутав,ме тераш да ти цитирам одделно се што си напиша?
Тоа дека се прај најголем фан,нека се прави нејзина работа,ако била толку "сиромашна" со знаење во врска со историјата на клубот и сл. зошто тогаш и придавате значење,јас на фб и стискам лајкови од кеф,си даде фино лепо интервју си кажа како го засакала клубот,колку пати била и сл.
И да и се палам на тетоважата,ама не оваа овде шо и е на нога,туку таа другата.. :sneaky:
Слободно.
Сеа мене не ме интересира на што се палиш ти и лајкови што и ставаш, ставај и, јас ти реков што е и како е a и така е.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Се замарате многу...Нејзина работа е што ќе каже. Мене не ми смета ништо, секој си навива на свој начин и поради некоја причина ја добил љубовта кон овој клуб. Глупаво е да се мери кој повеќе знае и го сака клубот. За ист клуб навиваме и не смееме такви работи да ни се случуваат, пред се на фан клубов тука, местото каде сите треба да бидеме единствени и рамноправни :)

Kajgana Shop

На врв Bottom