- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.753
- Поени од реакции
- 3.793
Pogba tonight in Turin and tomorrow medical and contract signing.
Бари немет кеш за плати да им дадат на играчине не пак оштета да ни исплатат.За слична (не скроз ама до некаде) Челзи го бркаше Муту (за шмркањето) да им исплати дебела отштета. (си ја знајте приказната)
Ако Челзи можел да добие за негов играч шо шмркал не гледам оти нашите не се пробаат малку со Бари на суд.
Моментално повеќе ни е потребен Бонучи од некои 5 до 10 милиони оштетаСо сите најави за Бонучи има убо да му ја заебат кариерата. Навистина сеуште е млад ама секоја подолга казна можи да е премногу критична за него.
Инаку кога веќе сме кај него, да претпоставиме дека ќе испадни крив и ќе лапни 3 години суспензија. Шо се случва со Бари?
Исплативме некои си 15 миљончиња за него а сега дури е кај нас ќе треба да одработва суспензија.
За слична (не скроз ама до некаде) Челзи го бркаше Муту (за шмркањето) да им исплати дебела отштета. (си ја знајте приказната)
Ако Челзи можел да добие за негов играч шо шмркал не гледам оти нашите не се пробаат малку со Бари на суд.
Добро сега Јуве е „чист“ ама двајца се закачени поради тоа што НЕ соработвале во местенка WTFМногу интересна стана ситуацијава со местениве натпревари. Две сезони по ред Јуве е 7 место и во текот на тие две сезони судот донесува пресуда дека за местењата од фарсополи е виновен само Моџи, додека тимот е невин. Наредната сезона Јуве се враќа на старите шампионски патеки и одма пак во мода се враќаат местените натпревари. Мислам,треба ли повеќе да се зборува.
Тотално се сложвам. Како тргна лани можи да стани еден од најдобрите дефанзивци во светот.Моментално повеќе ни е потребен Бонучи од некои 5 до 10 милиони оштета
А за земање имаат?Бари немет кеш за плати да им дадат на играчине не пак оштета да ни исплатат.
првото второто и предпоследното коло се поклопуваат )Значи евентуално без Бонучи, од друго дете ќе треба репрезентативец да правиме, Alberto Masi, мене ептен ме бендиса на пријателскиве.
1. kolo: Juventus-Parma
2. kolo: Udinese - Juventus3. kolo: Genoa - Juventus4. kolo: Juventus - Chievo5. kolo: Fiorentina - Juventus6. kolo: Juventus - Roma7. kolo: Siena - Juventus8. kolo: Juventus - Napoli9. kolo: Catania - Juventus10. kolo: Juventus - Bologna11. kolo: Juventus - inter12. kolo: Pescara - Juventus13. kolo: Juventus - Lazio14. kolo: Milan - Juventus15. kolo: Juventus - Torino16. kolo: Palermo - Juventus17. kolo: Juventus - Atalanta18. kolo: Cagliari - Juventus19. kolo: Juventus - Sampdoria
Прво коло ја торпедираме Парма, претпоследно коло заверуваме титула со Каљари, многу јаснопрвото второто и предпоследното коло се поклопуваат )
ако продолжеме да ја играме нашата игра од лани ќе биде топ ! малце зезнато ке биде но не се сомневам во нашите.освен со Милан,сите дерби утакмици ги играме дома. Ќе биди зезнато втората полусезона