F
FuckYouAll
Гостин
![](https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/552687_335812716502143_947473048_n.jpg)
хахах шо кола имал зверов.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Сите имаат , пошто спонзор ни е и Фиат![]()
хахах шо кола имал зверов.![]()
Немет сите истиСите имаат , пошто спонзор ни е и Фиат![]()
bitch pleaseШо велите за Кваљарела - Пацини? Кваљарела е најсебичниот играч во екипата така да јас уште денес би го трампал. Па уште ако се врати Пацини во формата од Фиорентина и Сампдорија![]()
Која црна форма на Пацини во Фиорентина, Сантана и Освалдо пред него играја. Арно Марота го напрај чоек во Сампдорија.Шо велите за Кваљарела - Пацини? Кваљарела е најсебичниот играч во екипата така да јас уште денес би го трампал. Па уште ако се врати Пацини во формата од Фиорентина и Сампдорија![]()
Сите имаат ЏИП како онај на ДеЧеље со звездите. Е сега овај како тазе дојден ќе мора со Фичо да оди на работа(и то е службено изгледаСите имаат , пошто спонзор ни е и Фиат![]()
Пацини во Сампдорија беше измислен за сите наши напаѓачи освен Мирко, не заборавајте сите дркавме на него тогаш да дојди во Јувеbitch pleaseне ме јеби,исто како да ги споредуваш Пациенца и Снајдер
што кур ќе ни е дрво како Пацини?подалеку од Торино!
Малку ми се досадни статииве од типот овај рекол во '43та дека Пеле ќе биди топ играч.
Знам за Џиповите , него гледам и Пирло има , а и уште неколку беа наредени на паркинг , види на тутоспорт слики ...Сите имаат ЏИП како онај на ДеЧеље со звездите. Е сега овај како тазе дојден ќе мора со Фичо да оди на работа(и то е службено изгледа).
нема ко вас"Juve želi Destra pod svaku cijenu" .. али Дестро потпиша за нас![]()
да се испофалам малку де, не се лутитенема ко вас
не бре какво лутење,со зравје да си го трчатеда се испофалам малку де, не се лутите![]()