Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
epa neshto srpski neshto makedonski :D nego dajte nekoj komentar za slikite :D

Значи стискаш на секоја слика десен клик и copy image code , вака сигурно нема да застанвам да го копирам секој линк ставен плус па во код таг.

Може да ми дадете линк од кај да го симнам Photoshop? ФАЛА ОДНАПРЕД!!!:smir:

Значи стискаш на секоја слика десен клик и copy image code , вака сигурно нема да застанвам да го копирам секој линк ставен плус па во код таг.

nishto ne te svakam...:/ ako nejkesh ne mora da gi gledash slikite :/

Еве една слика од мене измонтирана па незнам мн да работам во photoshop али сепак мислам дека е доволно за почеток позз:helou:
picture.php

Ај ако може некој да ми направи слика т.е банер за во потпис ке му кажам што како само нека ми пише на пм...Фала однапред..!:helou:

Еве една слика од мене измонтирана па незнам мн да работам во photoshop али сепак мислам дека е доволно за почеток позз:helou:

Хахах, се сеќавам и јас почнав со овој туторијал со планетите пред 2-3 години, многу е фраерски, онака не обработуваш слики туку буквално од 0 почнуваш, супер е сликата, секоја чест. :smir:

Хахах, се сеќавам и јас почнав со овој туторијал со планетите пред 2-3 години, многу е фраерски, онака не обработуваш слики туку буквално од 0 почнуваш, супер е сликата, секоја чест. :smir:
фала иначе јас мислам дека има мн финти и на многу начини можат да се изведат и да се добијат разни ефекти значи секој може мн лесно да ги научи односно да го знае фотошоп али ако нема идеа и креативност ништо значи не е се во алатките туку у главата хаха дада позз:helou:

Ти реков да ги ставиш дирекно овде или како линкој да не мора на секој линк што го стави да го копирам за да го отворам.

eoa ke treba se odnovo da upload :/ a ima nad 30-40 sliki...:/ inache dobra e slikata so planetite :D ja ne pochnav od toa jas pochnav od ona WIND :D

Ќе може некој да ми каже кај можам да најдам фонтови и слични алатки за фотошоп на гугл пишав ништо не ми излезе околу тоа ми дава туторијали едно друго.....:toe:

можит фотошопот да се спуште од интернет ако можит да се спушти тогаш едно линкче дајте дека јас неможам никако да го најдам, ако неможи да се спуште тогаш кажете начин како да го најдам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom