Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Ја сум сведок на вчерашното каменување на двокатна 50-ка на битпазар, ама и ние комитите што пеевме против Албанците кога поминувавме од кај битпазар сме криви и они исто се криви...Имавме среќа што извлековме жива глава,... стигнавме до таа болницата кај битпазар и од таму почна да се извикува, и прво тројца возрасни земаа камења почнаа да маваат по автобусот, искршиа едно стакло па после продолжиа да трчаат по автобусот и така автобусов стигна скоро до станицата на битпазар и таму почна хоророт, се собраа многу возрасни Албанци почнаа од сите страни да маваат со камења по автобусот се скршиа 4-5 стакла, имаше исечени од наша страна,... после тоа едни извадиа ножеви и почнаа да лупаат со нив по прозорите и вратите , а како што добро видов и еден од нив извади пиштол и викаше: ајде дојдете, ајде искочете да ви еб*м каурите, и кога тргна автобусот пак маваа со камења...хорор
--- надополнето: 26 јули 2012 во 14:11 ---
и не се само тие автобуси искршени... искршени се и 65ка и 63ка на враќање од Вардар-Бате борисов исто на битпазар

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
ама и ние комитите што пеевме против ши*тарите кога поминувавме од кај битпазар сме криви и они исто се криви...

. после тоа едни извадиа ножеви и почнаа да лупаат со нив по прозорите и вратите , а како што добро видов и еден од нив извади пиштол и викаше: ајде дојдете, ајде искочете да ви еб*м каурите, и кога тргна автобусот пак маваа со камења...хорор
Ја имам дадено дефиницијата на навивачите кои провоцираат кога се на купче собрани , и мислат дека никој не им може ништо.

Значи кога пееш Клети ш*птари , Смрт за Ш*птари , а ете таму надвор тројца ш*птари кои каменуваат ... а ти сеуште не си излегол да ја реализираш песната со Смрта ... тогаш си голем демагог и провокатор , да не речам други зборови.
--- надополнето: 26 јули 2012 во 14:21 ---
Шо не им се соберете едно 10-15 илјади од ск и да ги начукате салам шо пискаат толку ?
Кој тоа писка ?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Ја имам дадено дефиницијата на навивачите кои провоцираат кога се на купче собрани , и мислат дека никој не им може ништо.

Значи кога пееш Клети ш*птари , Смрт за Ш*птари , а ете таму надвор тројца ш*птари кои каменуваат ... а ти сеуште не си излегол да ја реализираш песната со Смрта ... тогаш си голем демагог и провокатор , да не речам други зборови.

Кој тоа писка ?
У превод сам си го бара...

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305

Кој тоа писка ?
Се јави борецот за мајмунски права

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Добро бе зошто ваква погрешна слика даваат на исламот? Зошто се такви? Јас сум муслиман - но НИКОГАШ, НИКОГАШ не би ми текнало да го правам ова што сега го прават “муслиманите“...
Тоа ме нервира кај исламот, зошто се меша политиката во него...

Биди си верник (јас сум ГОЛЕМ верник, али само ВЕРНИК, не терорист) никој не ти брани во ова дикт..мислам..демократско општество, ама баш никој. Да дека ќе дејствува врз тебе на индиректен начин (полнејќи ја главата во “тие места“ добро знаат “верниците“ кои со разно-разни политички работи, го мешаат општествениот живот со религијата).

Одговорете ми, ова ли е вистинскиот ислам, ова ли е вистинската религија, вистинското верување, па да се спуштам на толку ниско ниво за да се правам дека ЈАС сум СЕМОЌНИОТ?!

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.036
Добро бе зошто ваква погрешна слика даваат на исламот? Зошто се такви? Јас сум муслиман - но НИКОГАШ, НИКОГАШ не би ми текнало да го правам ова што сега го прават “муслиманите“...
Тоа ме нервира кај исламот, зошто се меша политиката во него...

Биди си верник (јас сум ГОЛЕМ верник, али само ВЕРНИК, не терорист) никој не ти брани во ова дикт..мислам..демократско општество, ама баш никој. Да дека ќе дејствува врз тебе на индиректен начин (полнејќи ја главата во “тие места“ добро знаат “верниците“ кои со разно-разни политички работи, го мешаат општествениот живот со религијата).

Одговорете ми, ова ли е вистинскиот ислам, ова ли е вистинската религија, вистинското верување, па да се спуштам на толку ниско ниво за да се правам дека ЈАС сум СЕМОЌНИОТ?!
Вака респект за твојот пост се гледа искрено дека не си албанец си ја почитуваш верата и не те занима друго . Тоа прашај ги сограѓаниве албанци што го користат исламот за нечисти цели и идеи заведуваат млади луѓе , албанизираат се прават ако треба и против исламот само за да стигнат до своите цели јас познавам муслимани и супер луѓе се али албанците дефинитивно се нешто помеѓу верници и неверници незнам што да кажам ...

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723

Кој тоа писка ?
Се е тоа убаво ама што се случува кога без причина напаѓаат албанците ?? ти убаво знаеш како идат причинско последичните работи .... ах бе дардан бе дардан бее.... златен љубчо кога викаше дека не сме за у иста држава знам дека и ти се слагаш со тоа ..

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.036
Се е тоа убаво ама што се случува кога без причина напаѓаат албанците ?? ти убаво знаеш како идат причинско последичните работи .... ах бе дардан бе дардан бее.... златен љубчо кога викаше дека не сме за у иста држава знам дека и ти се слагаш со тоа ..
Они со никого неможат да живеат во заедничка држава многу пати се докажало . За разлика од Македонците што го освојуваат светот и ниедна нација не македонизираа ниту насилно им нафлиле религија па и до ден денес на ниедно малцинство не му е вршен притисок прашајте дали е така во грција малцинства милион а 99% грци во грција ...

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
И после Балкански Бенелукс со Шпонциве ако се случи пасошот кинам и станувам или Бугар или Србин

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Они со никого неможат да живеат во заедничка држава многу пати се докажало . За разлика од Македонците што го освојуваат светот и ниедна нација не македонизираа ниту насилно им нафлиле религија па и до ден денес на ниедно малцинство не му е вршен притисок прашајте дали е така во грција малцинства милион а 99% грци во грција ...
Паметни се Грците не се ко нас банана република ..... али ние со Албанците го избравме потешкиот пат којшто дали ќе го догураме незнаеме можевме фино лепо во не така блиската 2001 да дадеме малце територииче и да бидеме чисто државиче ама НЕ ! патриоти ! ТЕТОВО е МАкедонски ГРАД ! жими куров ..
--- надополнето: 26 јули 2012 во 14:49 ---
И после Балкански Бенелукс со Шпонциве ако се случи пасошот кинам и станувам или Бугар или Србин
Таман работа тоа срање да го дозволиме ... народ ли сме што ли сме протести ... ово оно

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Паметни се Грците не се ко нас банана република ..... али ние со Албанците го избравме потешкиот пат којшто дали ќе го догураме незнаеме можевме фино лепо во не така блиската 2001 да дадеме малце територииче и да бидеме чисто државиче ама НЕ ! патриоти ! ТЕТОВО е МАкедонски ГРАД ! жими куров ..
требаше рецепт како Грците натоварики како стоки во тамче однеси ги на Косове на полноќ на граница ајт бркајте работа да ве нема а не ние Рамковни ај ке им дадеме шанса и они се луѓе(мајмуни) ...
--- надополнето: 26 јули 2012 во 14:54 ---

Песнава ја отсликува релацијата Македонец vs. Борци за човекови права(мајмуни)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
требаше рецепт како Грците натоварики како стоки во тамче однеси ги на Косове на полноќ на граница ајт бркајте работа да ве нема а не ние Рамковни ај ке им дадеме шанса и они се луѓе(мајмуни) ...
Имаше и кај нас идеја бе другар во 2001 за Размена на територии ... ама неее ние се решивме да бидеме патриоти и да пееме дека Тетово е Макеоднски град а оно да отидеш у Тетово од аблански знамиња ќе ти се сврти ... а богами и од фаците на луѓето чат пат некој залутан македонец ако видиш едино ...

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Имаше и кај нас идеја бе другар во 2001 за Размена на територии ... ама неее ние се решивме да бидеме патриоти и да пееме дека Тетово е Макеоднски град а оно да отидеш у Тетово од аблански знамиња ќе ти се сврти ... а богами и од фаците на луѓето чат пат некој залутан македонец ако видиш едино ...
Абе каково Тетово колку цркви кои датираат од којзнае кога нема никакви територии кажав јас што требаше тамчето и мрш назад у Косове од каде што дојдовте

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Абе каково Тетово колку цркви кои датираат од којзнае кога нема никакви територии кажав јас што требаше тамчето и мрш назад у Косове од каде што дојдовте
мораш да дадеш жртва... неможеш така .. дај боже да можеше ама ништо јок ..ние избравме потежок пат оној хуман со солидаризација соживот бла бла ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom